Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jätekukko virtaviivaistaa laskutustaan ja maksuvalvontaa, yhteistyökumppaniksi Ropo Capital

ReferenssiJätekukko Oy ja Ropo Capital ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä Jätekukko ottaa käyttöön Ropo Capitalin laskun elinkaaripalvelun. Uudistus yhdistää Jätekukon laskujen välityksen, saatavien hallinnan ja reskontran yhteen järjestelmään, automatisoi laskutusprosessia ja mahdollistaa laskun reaaliaikaisen seurannan.

Jätekukko on kuopiolainen palveluyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistön päivittäiseen jätehuoltoon liittyvät palvelut. Yhtiön toimialue kattaa 16 kuntaa ja alueella on 220 000 asukasta.

– Uudistamme Ropon kanssa laskutuksemme digiaikaan. Tämän tyyppinen yhteistyö on meille taloudellisesti järkevää, se vähentää manuaalista työtä ja lisäksi saamme käyttöömme kattavat raportointiominaisuudet. Jatkossa laskujen tilaa on mahdollista seurata vaikka reaaliajassa – se on meille mahdollisuus parantaa myös asiakaspalveluamme, kertoo Jätekukon toimitusjohtaja Arto Ryhänen.

Jätekukolle toteutettavaan palvelukokonaisuuteen sisältyy laskujen välitys, maksuvalvonta ja maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu sekä täydellinen reskontraulkoistus. Ropo Capital vastaa kokonaisuudesta helmikuusta 2018 lähtien.


Suosittelija:

Uudistamme Ropon kanssa laskutuksemme digiaikaan. Tämän tyyppinen yhteistyö on meille taloudellisesti järkevää, se vähentää manuaalista työtä ja lisäksi saamme käyttöömme kattavat raportointiominaisuudet.

Arto Ryhänen, toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Jätekukko

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia