Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jäteastiat auki NFC:llä

ReferenssiMolok-jätesäiliöissä on ollut sähkölukko käytössä jo muutaman vuoden. Vuosien aikana aiemmassa ratkaisussa oli todettu haasteita, kuten laitteiden ja ylläpidon kustannukset sekä valmistajan pitkät vasteajat. Näiden lisäksi Molok-asiakkailta oli tullut toiveita uusista ominaisuuksista kuten olemassa olevien avaimien käyttö sekä käyttäjädatan entistä tehokkaampi hyödyntäminen. Myös järjestelmän hallintasovelluksen käytettävyyttä oli haluttu parantaa ja näin vähentää käyttäjätuen tarvetta. Markkinoilta ei pitkän etsimisen jälkeen ollut löytynyt valmista tuotetta, joka vastaisi kaikkiin tarpeisiin.

Ongelma päätettiin ratkaista tekemällä oma lukko ja siihen liittyvä digipalvelu. Taito United valikoitui kumppaniksi tarkan suodatuksen ja monien tarjouspyyntöjen kautta. Molok-tiimillä oli jo paljon tietoa asiakkaiden toiveista ja tarpeista, jota voitiin hyödyntää suunnittelussa.

Lopputulemana on Molok e-lock, jonka voi avata millä tahansa NFC- tai RFID-teknologian omaavalla avaimella tai laitteella, tulevaisuudessa myös kännykällä. Taito United kehitti mobiilisovelluksen lukkojen hallintaan, jonka avulla voi lisätä ja poistaa avaimia sekä merkitä paikan missä lukko ja täten jäteastia sijaitsee. Kun tiedonsiirto otetaan käyttöön, sovelluksesta saa myös tiedon kuka on avannut minkäkin astian ja milloin. Näin asiakas voi seurata jätelajien kertymää.

Suosittelija:

Valintavaiheessa erityisesti Taidon kiinteistö- ja rakennusalan referenssit vakuuttivat osaamisesta. Aloituspalaverista lähtien taitolaiset osasivat kysyä oikeita kysymyksiä, jotta halutut lopputulokset kirkastuivat. Projektin aikana ei ole tullut mitään väärinymmärryksiä, mikä on ollut itselleni positiivinen yllätys. Myös Taidon monipuolisuus on yllättänyt - osaaminen ei rajoitu vain koodin kirjoittamiseen, vaan löytyy laajempaakin osaamista. Avoimuus on yksi plussista, voin olla yhteydessä kaikkiin tiimin jäseniin ilman sen kummempaa hierarkiaa. Väistämättä tulee tunne, että saa enemmän kuin mitä perus softatalosta voisi saada, se tuo kaikista eniten positiivista fiilistä.

Mika Koskinen, suunnitteluinsinööri

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taito United Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Molok Oy
Ajankohta: 2021 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kaipainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taito United kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
IoT
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

React Native

Siirry yrityksen profiiliin Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taito United - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United - Muita referenssejä

Taito United - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia