Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmätoimittajan merkitys ERP-järjestelmän käyttöönotossa

BloggausToiminnanohjausjärjestelmän hankinta on aina merkittävä investointi, jonka käyttöönotto vaatii paljon resursseja, aikaa ja suunnittelua. Sen vuoksi ratkaisua valittaessa tulisi keskittyä myös valitsemaan järjestelmätoimittaja, joka toimii luotettavana kumppanina järjestelmän käyttöönotossa.

Tämänkertaisessa blogiartikkelissamme käsittelemme eri tapoja, joilla järjestelmätoimittajan valinta vaikuttaa ERP-järjestelmän käyttöönottoon ja toimivuuteen itse käytössä.

Asiantuntija

Ratkaisua ja siten myös järjestelmätoimittajaa valittaessa tulee ottaa huomioon, kuinka hyvin järjestelmätoimittaja tuntee yrityksenne toimialan vaatimuksia. Tarjolla olevat ERP-järjestelmät eroavat toisistaan paljon käytettävyytensä ja ominaisuuksiensa puolesta, joten valitsemanne ratkaisun tulisi sopia juuri teidän yrityksenne ja työnne tarpeisiin.

Järjestelmätoimittaja, joka tuntee alaanne voi varmistaa, että ratkaisusta löytyy juuri teille tarvittavat ominaisuudet ja opastaa teitä parhaista tavoista hyödyntää niitä. On myös tärkeää, että järjestelmätoimittaja tarjoaa modernia ratkaisua, joka vastaa nykyaikaisiin haasteisiin helposti ja kattavasti.

Integraatio-osaaja

On tärkeää, että uusi ratkaisu soveltuu yritykselle käytettävyytensä lisäksi myös sen integroitavuuden kannalta. Varmista, että valitsemasi toimittaja tarjoaa jo olemassa oleviin järjestelmiinne integroituvaa ratkaisua. Järjestelmätoimittajan tulisi myös olla valmis toimimaan yhteistyössä myös kolmansien osapuolien kanssa sujuvan käyttöönoton ja integraatioiden takaamiseksi.

Pitkäikäinen kumppani

Toiminnanohjausjärjestelmää hankittaessa on tärkeää panostaa uuden ratkaisun pitkäikäisyyteen. Etenkin uusilla, aloittelevilla liiketoiminnoilla on tärkeää löytää kerralla ratkaisu, joka kantaa heitä pitkälle tulevaisuuteen. Luotettava järjestelmätoimittaja ei toimita vain järjestelmää, vaan ratkaisun, joka elää yrityksen ja sen muuttuvien tarpeiden mukana useiden vuosien ajan. Sen vuoksi olisi tärkeää etsiä ratkaisulle toimittaja, joka myös ylläpitää ja kehittää tarjoamaansa ERP-ratkaisua jatkuvasti vastaamaan ajan ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.

Haluatko lisätietoja?

Lataa maksuton toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton opas tai ota meihin yhteyttä! Keskustelemme mielellämme lisää aiheesta ja yrityksenne mahdollisista tarpeista kanssasi!

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia