Järjestelmän vaihdos mahdollistaa prosessien uudistamisen

Digitalisaatio ei ole automaattinen parannuskeino, vaan vaatii toimintatapojen muutosta.

Suomessa taloushallinnon prosesseja on digitalisoitu jo pitkään. Useimmilla yrityksillä on käytössä jokin järjestelmä laskujen kierrätykseen. Monet näistä järjestelmistä on hankittu jo vuosia sitten ja alkavat tulla tiensä päähän. Vanhemman sukupolven järjestelmät ovat mahdollistaneet tiettyjä toimintatapoja, joihin on usein totuttu niitä erityisemmin kyseenalaistamatta.


Kun järjestelmän vaihto tai päivitys tulee ajankohtaiseksi, on hyvä tilaisuus kartoittaa markkinoiden uusimpien ratkaisujen lisäksi omat prosessit. Uuden sukupolven ratkaisut mahdollistavat automaation kautta paljon tehokkaammat toimintatavat. Sen sijaan, että annetaan järjestelmän määrittää prosessit sen suomien mahdollisuuksien mukaan, voi uusi järjestelmä sallia aivan uudenlaisia tapoja työskennellä. Ratkaisun ei voi kuitenkaan odottaa itsestään parantavan kaikkea, vaan siitä hyötyminen vaatii nykyisten toimintatapojen uudelleen arviointia.

Palette Software on erikoistunut taloushallinnon prosessien automatisointiin yhdistämällä epäsuorat hankinnat, sekä ostolaskujen ja sopimusten käsittelyn yhteen mobiilisti käytettävään ratkaisuun. ”Teemme paljon järjestelmänvaihtoja, joissa usein huomaamme kuinka tottumus vanhaan järjestelmään määrittelee odotukset uuden suhteen. Digitaalisten teknologioiden kehityksen myötä on kuitenkin hyvä tilaisuus laittaa sisäiset prosessit uusiksi. Ratkaisun tulee muovautua halutun prosessin mukaiseksi, ei päinvastoin”, toteaa Juha Väänänen, Palette Software Oy:n toimitusjohtaja.

Automaation avulla voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä, mutta lisäksi voidaan tehostaa yrityksen toimintatapoja laajemmin. Digitaalisten ratkaisujen skaalautuvuus kansainvälisellä tasolla mahdollistaa koko konsernin toimintatapojen yhtenäistämisen, sekä moninkertaistaa kustannustehokkuutta.

Lindström Group on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, joka kasvaa voimakkaasti. Lindström yhtenäistää prosessejaan kansainvälisesti Paletten ratkaisun avulla, jota käytetään jo lähes 15 toimintamaassa. Ratkaisun globaalin käyttöönoton myötä konsernin toimintamallia on yhtenäistetty. ”Kaikille maille yhteinen toimintamalli yhdessä Paletten ratkaisun kanssa tehostaa ja sujuvoittaa ostolaskuprosessiamme merkittävästi”, kertoo Lindströmin Finance System Controller Juho Häkkinen.

Palette Software on johtava hankintojen ja ostolaskujen käsittelyyn keskittynyt yhtiö Pohjoismaissa. Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisua käyttää yli 3 500 yhteisöä yli 50 maassa. www.palettesoftware.com

Bloggauksen infoboxi
Bloggaus
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Palette Software Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Taloushallinto
Pilvipalvelut / SaaS
Konsultointi
Valmisohjelmisto
hankinnasta maksuun
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Muita julkaisuja Palette Software Oy:lta

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia