Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Jääkiekon SM-liigassa teknologian hyödyntäminen ulottuu myös hallinnon kehittämiseen

ReferenssiLiigan strategia tähtää Suomen vahvimman urheiluelämyksen ja -yhteisön luomiseen. Digitalisaatiota hyödynnetään läpi kaiken toiminnan ja etenkin sopimusten- ja kokoustenhallintatyökalu MyFilesilla on tässä oma tärkeä roolinsa. PwC:n tarjoaman pilvipalvelun kehittäjänä toimii ContractZen.

Liigan vuonna 2017 päivitetty strategia keskittyy vastaamaan median murrokseen ja kuluttajakäyttäytymisen muuttumiseen. Tavoitteena on asiakas- ja fanikokemuksen kehittäminen. Asiakkaita ovat mm. pelaajat ja valmentajat, joiden tarpeisiin kehitetään jatkuvasti työkaluja; jokainen peli tallennetaan ja tapahtumat pilkotaan, ja käytettävissä on kaikki mahdollinen materiaali. Faneille taas tavoitteena on tarjota elämyksiä niin hallilla kuin erilaisissa digitaalisissa kanavissa.

Viihteen, median ja urheilun yhdistäminen on ollut sen verran onnistunutta, että esimerkiksi NHL on katsonut mallia Liigan tekemisestä.

"Ajattelutapamme ja resurssimme ovat kohdallaan. Haluamme 15 omistajaseuramme kanssa tarjota yhteisen elämyksen, ja opimme toisiltamme kokemuksia jakamalla. Tavoitamme sesonkina yli 3 miljoonaa suomalaista eri kanavissa”, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi toteaa.

Liigan digitaalisen liiketoiminnan johtajana keväällä 2018 aloittanut Antti-Jussi Aro on niin ikään tyytyväinen määriteltyihin digikehityksen askeleisiin.

"Tällä kaudella uutta on älykiekko, kun neljällä paikkakunnalla halleissa käytetään paikannusteknologiaa. Liiga halutaan lähemmäs kuluttajaa, ja muun muassa siksi mobiiliin panostetaan entistä enemmän. Tulossa on yhteinen mobiilijulkaisualusta kaikille seuroille ja Liigalle”, Aro kertoo.Kokous- ja sopimushallinta virtaviivaistui

Teknologiaa ei hyödynnetä pelkästään ulkoisille sidosryhmille tarjottavissa palveluissa, vaan myös organisaation sisällä. Liigan hallitus- ja sopimusasiat hallinnoidaan PwC:n tarjoamassa pilvipohjaisessa MyFiles-palvelussa.

"Kutsut hallituksen kokouksiin ja kaikki kokousmateriaalit ovat MyFilesissa. Liitteitä on paljon, joten oikeat versiot löytyvät helposti eikä niitä tarvitse lähetellä sähköpostitse”, Kallioniemi kertoo.

MyFilesissa on myös Liigan ja seurojen sopimushallinta.

"Seurat tallentavat pelaajasopimukset MyFilesiin ja hallinnoivat siellä omia dokumenttejaan. Arkistointi ei vaadi paperia. MyFilesin käyttöönotto on tehostanut ja nopeuttanut työskentelyä esimerkiksi monipuolisten hakutoimintojen avulla. Tärkeää on myös, että tietosuoja on huomioitu ja hallinnassa”, Aro toteaa.

PwC:llä on ensisijaisen tärkeää tukea asiakkaitamme hyvän hallintotavan kehittämisessä.

"Hyvästä hallinnosta hyötyy niin itse asiakas kuin mekin, sekä suuressa mittakaavassa myös koko yhteiskunta. Tämän takia olemmekin halunneet tuoda perinteisen asiantuntijatyön rinnalle digitaalisen työkalun, joka parantaa ja helpottaa asiakkaidemme arkea. Liigan esimerkki on osoittanut, että tällaisille palveluille on markkinoilla tarvetta”, kertoo Jani Järvensivu PwC:n omistajayrittäjäpalveluista.

Suosittelija:

Jani Järvensivu, Senior Manager, PwC Finland

Pinterest
Referenssin infoboxi
ContractZen Oy logo

Tiedot

Tilaaja: SM-Liiga
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Markus Mikola

Lisätietoja

Yritysprofiili ContractZen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

sopimustenhallinta
Hallitustyöskentely

Siirry yrityksen profiiliin ContractZen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ContractZen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ContractZen - Muita referenssejä

ContractZen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia