Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ulkoistus kannattaa

BloggausIT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille on hyvä valinta monestakin syystä.

Kustannussäästöjä syntyy, kun asiakas maksaa vain tarvitsemistaan palveluista skaalautuvasti kulloisenkin volyymin mukaan. Contrasecin tarjoamat IT-palvelut ovat asiakkaan käytössä joko kiinteällä kuukausimaksulla tai sovitusti toteutuneen käytön mukaan palvelukohtaisella yksikköhinnalla.

Toimiva ja asiakkaan liiketoimintaa tukeva IT-ympäristö rakennetaan Contrasecin kattavista IT-palveluista. Lisäksi asiakkaan IT-ympäristöä kehitetään jatkuvasti, sillä mitä tehokkaammaksi, toimintavarmemmaksi ja turvallisemmaksi asiakkaan ympäristö saadaan, sen helpompaa sen ylläpitokin on.

Tehokkuus lisääntyy kun IT-palvelut on ulkoistettu Contrasecin ylläpitoon, sillä ulkoistaminen mahdollistaa sen, että asiakas voi keskittyä takkuavan IT:n sijaan täysillä omaan ydinosaamiseensa eli oman yrityksen liiketoimintaan.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu toteutuu kun valtakunnallisen asiakaspalvelun sijaan Contrasecin asiakkaita palvelee aina nimetty asiantuntija, joka tuntee asiakkaan IT-ympäristön kuin omat taskunsa ja joka pystyy aikaa vievän ympäristöön tutustumisen sijaan keskittymään heti varsinaiseen ongelmaan.

Riskienhallinta paranee kun tietoturvallisuuteen ja teknologioihin liittyvät riskit on myös ulkoistettu. Ajantasainen IT-ympäristön dokumentaatio eliminoi riskin palveluita koskevien tietojen poistumiselle esimerkiksi mahdollisten henkilöstövaihdosten mukana.

Volyymiedut yrityskoosta riippumatta esimerkiksi palveluiden laadussa, teknologioiden hyödyntämisessä ja asiantuntijuuden suhteen. 

Ammattitaitoiset asiantuntijat saattavat organisaation ulkopuolisina nähdä ratkaisuja, joita asiakas ei ole itse tullut edes miettineeksi. Asiantuntijjoiden uudenlainen näkemys ja osaaminen voivat pienilläkin muutoksilla aikaansaada merkittäviä muutoksia liiketoimintaan.

Contrasecin projektinhallintapalvelu auttaa ICT-palveluiden ulkoistamisessa, olipa kyseessä ICT-palveluiden ulkoistaminen Contrasecille tai kolmannelle osapuolelle.

Lue artikkeli kotisivuillamme www.contrasec.fi ja tutustu meille ulkoistaneiden yritysten asiakasreferensseihin.

Pinterest
Contrasec Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Contrasec kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-ulkoistuprojekti
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
IT kokonaisulkoistus
ICT palveluiden kokonaisulkoistus
IT-palveluiden kokonaisulkoistus
IT-palveluiden ulkoistaminen
IT-palveluiden ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Contrasec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Contrasec - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Contrasec - Muita referenssejä

Contrasec - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia