Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ulkoistus HS-Worksille antoi Kauklahden hammaslääkäreille aikaa keskittyä olennaiseen

Referenssi

Kun IT ulkoistettiin, jäi hammaslääkäriasemalle enemmän aikaa keskittyä olennaiseen

 

Nykyajan digitaalinen maailma edellyttää hammaslääkäritoiminnan harjoittamiselta useiden eri teknologioiden ja ohjelmistojen osaamista. Potilashallinnan, toimisto- ja taloushallinnan sekä eri laitteiden ohjelmistojen pyörittäminen vie yhä enemmän aikaa hammaslääkäriaseman hallinnolta.

Vaikka kullekin ohjelmistolle ja laitteelle on sen toimittajan taholta Help Desk -apua tarjolla, hammaslääkäriyrittäjän on huolehdittava, että IT pelaa eikä haittaa hammaslääkäri- ja potilastyötä.

 

 

Kasvava liiketoiminta edellyttää toimivan IT:n

 

Kauklahden hammaslääkärit on pyörittänyt menestyksekästä hammaslääkäriliiketoimintaa jo 25 vuoden ajan. Liiketoiminnan kasvaessa ja kehittyessä se on investoinut moderneihin laitteisiin ja ohjelmistoihin pysyäkseen kehityksen mukana. Tämä IT-infrastruktuuri on toimittava häiriöittä joka päivä, jotta se palvelisi parhaiten liiketoiminnan pyörittämistä.

 

 

IT-ulkoistus oli paras mahdollinen ratkaisu

 

Yrityksen alkuaikoina toimitusjohtajalla oma aika ja taidot riittivät tarvittavien IT-rutiinien hoitamiseen. Yrityksen kasvaessa, toimitusjohtajalla oli kädet niin täynnä muiden asioiden kanssa, että ajankäytön pullonkaulaksi alkoi muodostua IT-asioiden hoito. Jotain oli siis tehtävä. Oman IT-asiantuntijan palkkaaminen ei ollut taloudellisesti järkevää, joten harkintaan tuli IT:n ulkoistus. 

Yrityksen johdon aikaa kului muissakin hallinnollisissa tehtävissä ja kasvun yhdeksi kipupisteeksi muodostui IT-asioiden hoitaminen. Verkostomme suosituksen kautta otin yhteyttä HS-Worksiin enkä ole päivääkään katunut”, sanoo Kauklahden hammaslääkäreiden toimitusjohtaja Mikael Rehula.

 

Kauklahden hammaslääkärit päätyivät ulkoistamaan IT-asioiden hoitamisen HS-Worksille. Kokonaisuuteen räätälöitiin sen tarpeiden mukaiset palvelut: verkkolaitteiden, sähköpostijärjestelmien ja varmuuskopioinnin lisäksi jatkuva IT-tuki ja mahdolliset tarvittavat huoltokäynnit.

HS-Worksin osaaminen ja asiantuntemus ovat hyvällä tasolla, yksikään ongelmamme ei ole jäänyt hoitamatta. Kaikkein tyytyväisin olen heidän asiakaspalvelunsa laatuun ja nopeuteen. Tämä ei ole alalla mikään itsestäänselvyys, moni muu toimija suhtautuu asioihin joskus turhan ylimielisesti”, jatkaa Rehula.

 

IT-ulkoistus HS-Worksille on antanut Kauklahden hammaslääkäreille mahdollisuuden paremmin keskittyä hammaslääkäritoiminnan ja oman hallinnon sekä liiketoiminnan kehittämiseen. 

 

”Meille tärkeintä on tietenkin, että IT-asiat toimivat. Lähes yhtä tärkeätä on kuitenkin se tapa ja tyyli, joilla meitä palvellaan. Missionsa mukaisesti HS-Works puhuu meille suomea eikä kryptistä IT:tä”, summaa toimitusjohtaja Mikael Rehula.

Suosittelija:

HS-Worksin osaaminen ja asiantuntemus ovat hyvällä tasolla, yksikään ongelmamme ei ole jäänyt hoitamatta. Kaikkein tyytyväisin olen heidän asiakaspalvelunsa laatuun ja nopeuteen. Tämä ei ole alalla mikään itsestäänselvyys.

Mikael Rehula, toimitusjohtaja, Kauklahden Hammaslääkärit

Pinterest
Referenssin infoboxi
HS-Works Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kauklahden hammaslääkärit

Lisätietoja

Yritysprofiili HS-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HS-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HS-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

HS-Works - Muita referenssejä

HS-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia