Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

It-ulkoistuksesta syvään kumppanuuteen

ReferenssiSecto Automotive aloitti yhteistyön CloudNown kanssa kesällä 2020. Yhteistyö alkoi it-tukipalveluiden siirtämisellä CloudNowlle ja on syventynyt vaiheittain. Myöhemmin mukaan on tullut pilven hallinnointia, it-ympäristön ylläpitoa ja kehittämistä sekä verkkoinfra.

 

Haastattelimme Secton digitaalisen liiketoiminnan johtajaa Jani Rantasta ja kysyimme, miten yhteistyö on sujunut.

 

“Yhteistyö on lähtenyt pikkuhiljaa leviämään. Nyt meillä on CloudNown lähitukipalvelu, pilven hallinnointia ja sitten on koko ympäristö, missä on AD:t ja muut, mitkä tulevat pilven puolelta. Sen lisäksi on meidän verkkoinfra. Eli yhteistyö CloudNown kanssa on hyvin kokonaisvaltaista.”

It-ulkoistus oikealle kumppanille on mahdollistanut skaalautuvat resurssit, jolloin it sulautuu helposti muuttuvaan ja kehittyvään liiketoimintaan. Raskaiden sisäisten resurssien ylläpito ei ole järkevää, kun käytössä on joustava kumppani, jonka kanssa kehittää it-ratkaisuja. Secto on kasvanut vauhdilla viime vuosina ja kasvu toi mukanaan tarpeen etsiä kumppaniksi ammattitaitoinen it-kumppani, jonka kanssa kehittää nykyisiä palveluita sekä siirtyä kohti moderneja pilvipohjaisia ratkaisuja.

 

“Olimme itse kasvaneet vauhdilla ja tarvitsimme tueksemme ammattitaitoisen kumppanin, jonka kanssa voisimme viedä pilveen palveluita. Nyt olemmekin jo siinä tilanteessa.”

Proaktiivinen kumppani kehittää liiketoimintaa asiakkaan kanssa

CloudNown proaktiivinen ote tekemiseen on vakuuttanut Secton. Asiantunteva kumppani tuntee asiakkaan ympäristön ja ymmärtää liiketoiminnan tarpeet. CloudNow tuo jatkuvasti ehdotuksia Secton ympäristön kehittämiseksi.

“Käytössämme on proaktiivinen kumppani, joka pystyy oma-aloitteisesti tuomaan asiantuntijuudellaan uusia elementtejä ympäristöä helpottamaan. Meille ei ole pakolla myyty asioita, vaan on kerrottu, että hei tämmöinen olisi mahdollista. Yhteistyö on hyvää kommunikointia.”

Kumppanin valinnassa vaakakupissa painoi etenkin kumppanin sopiva koko ja laaja asiantuntemus. Secto on arvostanut CloudNown vahvaa pilviosaamista ja laajaa toimialakokemusta. Asiantuntijoiden pitkä kokemus erilaisista ympäristöistä ja infran ylläpidosta sekä vankka pilvikokemus näkyy hallituissa pilvisiirtymissä ja kyvyssä jakaa siirtymiä sopiviin osiin.

 

“CloudNown ammattitaito on vakuuttanut meidät. CloudNowlla on vahva osaaminen pilvipuolesta ja selkeästi pitkä kokemus infran ylläpidosta.”
“Toisaalta on myös se ymmärrys vanhoista, perinteisistä ratkaisuista. CloudNow pystyy tekemään siirron ja tietää, mihin suuntaan ympäristöä kannattaa viedä”, Jani jatkaa.

Secto halusi löytää kumppanikseen sopivan pienen toimijan, jonka kanssa henkilökohtaisuus ja palvelun laatu säilyy. CloudNown kanssa apu ja tuki on aina lähellä ja asioihin voidaan reagoida nopeasti.

 

“CloudNow on oikean kokoinen kumppani. Jättifirmoissa henkilökohtaisuus usein katoaa ja itse arvostan toiminnassa henkilökohtaisuutta”, Jani kuvailee.

Luotettu neuvonantaja mukana päätöksenteossa ja arjessa

CloudNown ja Secton yhteistyö perustuu yhdessä tekemiselle ja päättämiselle. Kaikki uudet ehdotukset perustellaan kustannussäästöillä tai muilla eduilla.

“Uusista asioista päätetään yhdessä. Olemme saanut paljon yhteistyöltä. CloudNowlla ei vain tarjota pilvipalvelua, vaan asiantuntijat kertovat, että voisimme säästää tämän verran Azure-kustannuksissa, jos teemme tämän muutoksen.”
"It-päättäjänä minun on helppo hyväksyä päätöksiä, joilla vähennetään kustannuksia”, Jani jatkaa.

Lisäksi Secto on saanut tukea tietoturvan jatkuvaan kehittämiseen.

“Haluaisin nostaa esille CloudNown suhtautumiseen tietoturvaan. Saamme jatkuvasti ehdotuksia tietoturvan kehittämiseen. Olemme jo tänä vuonna tehneet paljon parannuksia ja muutoksia tietoturvaan.”

Luotettu it-kumppani on mahdollistanut, että Secto voi keskittyä liiketoiminnalle keskeisiin asioihin. Jos jotain ei koeta liiketoiminnalle keskeiseksi toiminnoksi, voidaan asia ulkoistaa helposti luotettavan kumppanin hoidettavaksi.

 

“Jos joku asia ei ole meidän oman tekemisemme fokuksessa, haluamme ostaa palvelun ulkoa. Siihen löytyy kumppaneita, jotka tekevät sitä täysipäiväisesti ja ovat siinä hyviä”, Jani toteaa.

Nopea it-tukipalvelu mahdollistaa keskeytyksettömän työskentelyn

CloudNow näkyy vahvasti käyttäjien arjessa it-tukipalvelun kautta. Loppukäyttäjät ovat olleet tyytyväisiä ja käyttäjiltä on saatu paljon positiivista palautetta tukipalvelusta. Ulkoistettu it-tuki mukautuu kasvavaan liiketoimintaan ja ratkoo ongelmat nopeasti ja laadukkaasti.

“Olemme arvostaneet erityisesti it-tuen nopeutta. CloudNown it-tuki palaa asiaan saman tien tai ihan viimeistään saman päivän aikana. Käyttäjät ovat olleet todella tyytyväisiä ja saamme henkilökohtaista palvelua.”

It-haasteiden pitkittymiseen ei ole varaa vauhdikkaassa arjessa. Pienenkin it-ongelman kustannukset voivat olla massiiviset, jos välineet eivät toimi ja työskentely seisoo.

 

“Välillä it-ongelma voi yllättää. Ongelmien ilmetessä it-tuesta on aina soitettu käyttäjälle ja käyty asioita läpi. Meillä on oltu siihen tosi tyytyväisiä.”

CloudNown tiimi tuntee Secton liiketoiminnan luonteen ja osaa hoitaa asiat nopeasti ja niin, ettei tuottava työ keskeydy. Käyttäjiä palvelee tuttu it-tukitiimi ja nimetyt asiantuntijat näkyvät asiakkaan arjessa.

“Emme ole CloudNowlle vaan taho, joka lähettää niitä tikettejä. Asiantuntijoihin on syntynyt henkilökohtaisia kontakteja ja työskentelemme tuttujen ihmisten kanssa.”
“CloudNown asiakaspalvelu on nopeaa ja hyvää. Asiantuntijoilla on aito halu ratkaista asiat oikeasti eikä vain haluta sulkea tikettiä. Asiat ratkaistaan oikeasti”, Jani jatkaa.

Säännölliset palaverit pitävät asiakkaan ajan tasalla

 

Jatkuvassa kumppanuudessa säännölliset tapaamiset ovat tärkeä osa yhteistyötä. Palavereissa käydään läpi sen hetkiset projektit ja kehitysideat.

 

“Yhteiset läpikäynnit ovat olleet hyviä. Katsomme, miten perus arki rullaa ja käymme samalla läpi kehitysideoita. Malli on toimiva.”

Yhteistyö toimii, kun kumppani ajattelee asiakkaan etua. Yhteistyön aikana CloudNow on saanut optimoitua Secton käytössä olevia lisenssejä niin, että päällekkäisiltä kustannuksilta on vältytty.

“CloudNowlla ajatellaan asiakkaan puolesta. CloudNowlla pidetään huoli siitä, ettemme maksa turhaan lisensseistä. Olemme esimerkiksi luopuneet tietyistä palveluista ja siirtyneet käyttämään kokonaisvaltaisemmin Microsoftin omia tuotteita, joista jo maksamme.”

Yhteistyö on mahdollistanut Secton omien resurssien käytön liiketoiminnan sovelluksiin ja on tuonut aitoa lisäarvoa yrityksen liiketoiminnalle.

 

“It-ympäristön kehittäminen on työ, mikä ei lopu koskaan. Oikean kumppanin löytäminen on avainasemassa. Silloin uskaltaa antaa enemmän asioita kumppanin hoidettavaksi. CloudNown kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisesti.”
"Kokonaispalvelu, joustavuus ja proaktiivisuus ovat CloudNown parhaita puolia. CloudNowlla on halu ja kyky viedä it-ratkaisut pilveen “, Jani vetää yhteen.

Secto Automotive on yritysautoilun monipuolinen kumppani, joka tarjoaa ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille. Secto tarjoaa mutkatonta autoarkea, jossa keskiössä on ihmisen liikkuminen. Yritys työllistää lähes 100 motivoitunutta ammattilaista.


Tutustu CloudNown palveluihin.

Tutustu muihin referenssitarinoihin.

Suosittelija:

Jani Rantanen

Pinterest
Referenssin infoboxi
CloudNow IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Secto Automotive
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jani Rantanen

Lisätietoja

Yritysprofiili CloudNow IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft 365
Microsoft Azure
azure
asiakastuki
atk-tuki
Etätuki
IT-tuki
it-tukipalvelut
Tukipalvelut
puhelintuki
lähitukipalvelut
käyttäjätukipalvelut
ict-infran hallinta
ICT-infraprojektit
it-infrastruktuuri
pilvi-infrastruktuuri
Pilvihallinta
pilvimigraatio
yritysverkko
yritysverkot
Azure AD
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
IT-palveluiden ulkoistus
Cisco Meraki
Meraki
Tietoturvakonsultointi
Yritysten tietoturva
Tietoturvapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT - Muita referenssejä

CloudNow IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia