Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ulkoistuksella parempi fokus lentoyhtiön liiketoimintaan

ReferenssiLentoliikenne on nopeasti kasvava ja kehittyvä liiketoiminta. Tämä asettaa haasteita IT:lle; niin perustietotekniikalle kuin järjestelmille. Dynaaminen ympäristö vaatii tuekseen joustavia ja automatisoituja IT-ratkaisuja. Ulkoistuskumppanin valinnassaan Blue1 arvosti asiantuntemusta, kotimaisuutta, joustavuutta sekä liiketoimintaa edistävää strategista kumppanuutta. Blue1:lle yhteistyö on tuonut lisää osaajia IT-tiimiin ja koko henkilöstön saataville. Lisäksi se on parantanut käyttäjä- ja asiakastukea sekä -palvelua.
Blue1 halusi keskittyä ydinliiketoimintansa kasvattamiseen ja kehittämiseen. Prosessien, järjestelmien ja infran pitää tukea liiketoiminnan jatkuvaa muutosta, mutta sen varmistaminen ei ollut Blue1:n ydinliiketoimintaa. Yhtiö haki strategista ja osaavaa ulkoistuskumppania toimimaan saumattomasti yhteistyössä Blue1 IT:n ja koko Blue1 organisaation kanssa.
Prog-It huolehtii, että IT-palvelut toimivat moitteettomasti. Blue1 liiketoiminta toimivat saumattomasti yhdessä, käyttökatkoilta on vältytty ja henkilöstö on saanut parempia työkaluja käyttöönsä. Lisäksi IT-tiimi sai lisää kaivattua asiantuntemusta ja resursseja, mikä näkyy Blue1:n asiakkaille ja henkilöstölle parempana palveluna

Suosittelija:

”Olemme tyytyväisiä Prog-It:n toimintaan ja yhteistyöhön. Tärkein yksittäinen tekijä on osaavat ihmiset, jotka tämän palvelun tekevät. Heistä välittyy henki, että halutaan tehdä yhdessä töitä ja että Blue1:n liiketoiminnan tukeminen on se kaikista tärkein asia.”

Petri Laine

Pinterest
Referenssin infoboxi
Prog-It logo

Tiedot

Tilaaja: Blue1/SAS
Ajankohta: 2014 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ossi Rajala

Lisätietoja

Yritysprofiili Prog-It kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Prog-It kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Prog-It - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Prog-It - Muita referenssejä

Prog-It - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia