Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan / Hakonen Solutions Oy

ReferenssiArvostamme VoiceLinkin asiakaslähtöistä toimintatapaa ja osaavaa henkilökuntaa

Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä sukupolvessa toimiva suomalainen, palveleva logistiikka-alan perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1918. Hakonen tarjoaa mm. muutto- ja tavarakuljetuksia, erilaisia asennuspalveluita, kiinteistöille varaus- ja kulunvalvontajärjestelmiä sekä kodinkoneiden ja pesulalaitteiden hankinta-, huolto- ja ylläpitoratkaisuja.


Hakosella on 275 työntekijää, joilla on käytössään vajaat 50 työasemaa ja kannettavaa. Noin 90 % henkilöstöstä tekee liikkuvaa työtä. Hakosen osittain itse kehittämän toiminnanohjausjärjestelmän avulla ohjataan koko liiketoimintaa: tilauksia, aikatauluja, kuljetusreittejä, raportointia sekä erilaisia tukitoimintoja, kuten taloushallintoa ja laskutusta.

IT-ratkaisu räätälöidään asiakkaan mukaan

VoiceLinkin ja Hakosen yhteistyö alkoi vuonna 2012. Johannes Stenius kertoo, että he hakivat tuolloin kilpailutuksen kautta uudentyyppistä, ketterää ICT-kumppania tukemaan strategisia tavoitteitaan. VoiceLink vakuutti Steniuksen vahvalla ammatillisella osaamisella, hyvällä asiakaslähtöisellä palveluasenteella sekä joustavalla palveluvalikoimalla. Hakosen tarvitsema palvelukokonaisuus räätälöitiin nimenomaan asiakkaan tarpeista ja lähtökohdista.

Hakosen koko IT-järjestelmän ylläpito on ulkoistettu VoiceLinkille. Voicelinkin konesaliin on sijoitettu viisi palvelinta – osa palvelimista on virtualisoitu. Lisäksi ylläpidetään työasemia, palomuuria, sisäverkkoa, tietoturvaa sekä nimipalveluita. Järjestelmän toimintavarmuus on erityisen tärkeää, sillä liiketoimintaa ohjaavan toiminnanohjausjärjestelmän data sijaitsee palvelimilla. Liikkuvat työntekijät ovat päivän aikana jatkuvasti etäyhteydessä palvelimiin. Vikatilanteissa tiedot pystytään palauttamaan varmistusratkaisun ansiosta nopeasti viimeisten 60 päivän ajalta. Yhteydet ovat suojattuja VPN-yhteyksiä.

Hakosella oli aikaisemmin käytössä Microsoftin Office-paketit. Kun tuli tarve uusia postipalvelin, päädyttiin ottamaan käyttöön kustannustehokkaat Office 365 -lisenssit. Officesta hyödynnetään lähinnä perussovelluksia, mutta myös Sharepointin työryhmätyökalu on ollut silloin tällöin käytössä.

”VoiceLinkin asiantuntijat osaavat kuunnella asiakasta”

Kehitysjohtaja Johannes Stenius: ”VoiceLinkin asiantuntijat osaavat kuunnella meitä ja rakentaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Yhteistyö sujuu hyvin. Olemme hyödyntäneet kumppanimme asiantuntemusta myös muissa projekteissa, kuten puhelinjärjestelmän uudistamisessa ja toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyössä. Itse arvostan erityisesti asiakaslähtöistä, ketterää ja joustavaa palveluasennetta ammattiosaamisen lisäksi.”

Suosittelija:

”VoiceLinkin asiantuntijat osaavat kuunnella meitä ja rakentaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Yhteistyö sujuu hyvin. Olemme hyödyntäneet kumppanimme asiantuntemusta myös muissa projekteissa, kuten puhelinjärjestelmän uudistamisessa ja toiminnanohjausjärjestelmän kehitystyössä. Itse arvostan erityisesti asiakaslähtöistä, ketterää ja joustavaa palveluasennetta ammattiosaamisen lisäksi.” Kehitysjohtaja Johannes Stenius, Hakonen Solutions Oy

Johannes Stenius Kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Global VoiceLink GVL OY logo

Tiedot

Tilaaja: Hakonen Solutions Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Tarvainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Global VoiceLink GVL kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoturva
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

pilvipalvelu
Palvelinvarmistus
konesalipalvelut
työasemat
virtualisointi
VMware
avaimet käteen ratkaisut
HP
Hp Gold Partner
WatchGuard
WatchGuard Gold Partner
F-Secure
F-Secure Gold Partner
Global Voicelink GVL Oy
Voicelink

Siirry yrityksen profiiliin Global VoiceLink GVL kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Global VoiceLink GVL - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Global VoiceLink GVL - Muita referenssejä

Global VoiceLink GVL - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia