Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-laitteiden hankkiminen palveluna (DaaS) on joustava keino tehdä työstä tuottavaa

BloggausTyön ja liiketoimintojen digitalisoituminen johtaa automaattisesti siihen, että tarvittavien digitaalisten laitteiden, esim. työasemien, tablettien, älypuhelimien, tulostimien ja palvelimien lukumäärä kasvaa. Harvalle yritykselle näiden laitteiden hankkiminen on helppoa tai omistaminen ydintoimintaa.

IT-laitteiden teknologinen kehitys etenee edelleen suurin harppauksin ja tämän päivän moderni laite voi jo vuoden päästä olla ominaisuuksiltaan vanhentunut. Jos yrityksen laitekanta on sen omassa omistuksessa, on koko laitekannan uusiminen nopealla syklillä kallista.

Joustavampi ratkaisu on hankkia laitteet palveluna (DaaS). Kun tavoitteena on tarjota työntekijöille nykyaikaiset, toimivat ja tarpeen mukaiset IT-laitteet, on laitteiden hankkiminen palveluna usein myös tehokkain, tuottavin ja tietoturvallisin ratkaisu.

Laitteiden hankkiminen palveluna on selkeä ja yksinkertainen hankintamalli, joka soveltuu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Yritys saa juuri tarpeidensa mukaiset laitteet toimintavalmiina ja valmiiksi eri työntekijöiden asetuksilla räätälöitynä. Uusien laitteiden käyttöönotot voidaan tehdä nopeasti pilven kautta ja ulkoistettu työasemien hallinta ja loppukäyttäjien Helpdesk-palvelu tuo jatkuvan tuen toimistolle ja etätyöhön.

Chilitin Laitepalvelu optimoi yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden ja tarjoaa täydellisen ratkaisun, jossa yhdistyvät nykyaikaiset ja suorituskykyiset laitteet sekä niiden hankkimiseen, päivittämiseen ja ylläpitoon liittyvät palvelut laitteiden koko elinkaaren ajan. Lue lisää.

Pinterest
Chilit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

DaaS
Laitteet palveluna
IT-laitteet

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia