Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Istekki mukana historiallisessa uudistuksessa – terveysdata hyötykäyttöön

BloggausIstekki on valittu usean hyvinvointialueen ICT-kumppaniksi uudistuksen toteuttamisessa. ICT-ammattilaisille on tarjolla huikeita näköalapaikkoja ympäri Suomea.

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus on edennyt hyvinvointialueiden rakentamisvaiheeseen. Kyseessä on Suomen historian suurin uudistus, jossa sote-palvelut ja pelastustoimi siirretään hyvinvointialueiden vastuulle. Onnistumisen keskiössä on alueellisten ja kansallisten ICT-ratkaisujen toteutus tiukassa aikataulussa, joka haastaa koko ICT-toimijakentän.

Istekki on julkisomisteinen ICT-yhtiö, joka palvelee kuntia, sairaanhoitopiirejä, hyvinvointialueita sekä huoltovarmuuskriittisiä tukipalvelutoimijoita. Istekin palveluportfolio kattaa perustietotekniikan lisäksi terveyden- ja hyvinvointiteknologian, toimialasovellusten ja tiedolla johtamisen ratkaisut sekä digitaalisen turvallisuuden palvelut.

Uudistuksen keskeisenä tavoitteena on tiedon tehokas hyödyntäminen. Hyvinvointialueet alueellisina toimijoina luovat edellytykset yhtenäisille rekistereille ja tietoaltaille.

Tiedon hyödyntämisen ensisijaisena tarkoituksena on taata laadukas hoito. Istekin tarjoamien tietoaltaiden ja palvelujen avulla tarjotaan ratkaisut myös toiminnan johtamiselle, kehittämiselle ja innovaatiotoiminnalle. Ratkaisut mahdollistavat visualisoinnin, automatisoinnin sekä datapohjaisten sovellusten ja lääketieteellisten laitteiden kehittämisen.

Digitaalisen turvallisuuden ratkaisuilla varmistetaan tietoturva, tietosuoja, kyberturvallisuus ja toiminnan jatkuvuus kaikissa tilanteissa.

Istekki yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa auttaa asiakkaitaan toiminnan kehittämisessä ja digitaalisten ratkaisujen tehokkaassa hyödyntämisessä.

Lue lisää: istekki.fi

Teksti: Juhani Heikka

Istekki on TIVIA-kumppani.

Lue lisää TIVIA-kumppanuudesta

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia