Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Istekissä HR on johtamisen Business Partner

ReferenssiIstekissä HR on aktiivisessa roolissa johtamisen kehittämisessä ja strategian toteutuksen mahdollistajana. Apuna heillä on LATO johtamisen työkalu, jota HR on ollut viemässä kevään aikana käyttöön.


HR: Admin vai aito Business Partner?


”Viime syksynä uutta strategiaa luodessa saimme johtamiskyvykkyyttä lisää ja sen mukana syntyi päätös ottaa käyttöön johtamisjärjestelmän ERP”, sanoo Kalle Kautovaara, Istekin HR-Johtaja. Nopean kasvun myötä Istekki tarvitsi johtamiseen avuksi järjestelmän, joka mahdollistaa läpinäkyvyyden ja nopeamman reagoinnin läpi organisaation. ”Tarve oli kaikilla osastoilla, ja tämä oli HR:n perspektiivistä keskeinen osa omaa kyvykkyyttä ja sen vahvistamista”, Kalle jatkaa.


Työnjako LATOn käyttöönotossa oli selvä: HR on yksi keskeisimmistä yrityksen strategisista drivereista, ja palvelun pääkäyttäjänä oli vastuussa käytännön jalkautuksesta ja koulutuksesta. ”HR oli alusta asti kokonaisuuden omistaja, ja bisnesyksiköt sisällön omistajia”. Haaste useissa yrityksissä on, että bisnesyksiköillä on hyvin rajallinen määrä resursseja, ja näin HR oli luonnollinen valinta prosessin omistajuudelle. ”Meille oli hyvin luonnollista että HR panosti tähän resursseja.”Palaute organisaatiosta


”Vihdoin” ja ”tämmöistä me tarvitsimmekin” ovat esimerkkejä palautteesta, mitä Istekin organisaatiosta on kuulunut LATO palvelun lanseerauksen jälkeen. ”Jo nyt LATOn käyttö on tuonut positiivista ryhmäpainetta parantaa toimintaa ja johtoryhmässä keskustelu on ollut paljon fokusoidumpaa”, Kalle toteaa. ”Olisi kiva kuulla, mistä minä tiedän, että olen onnistunut” – on mielenkiintoisin kysymys, johon LATO tarjoaa myös vastauksia.


Jatkossa palvelun rooli HRn työkaluna syvenee edelleen


Hyvän liikkeellelähdön jälkeen Istekillä on suunnitelmissa laajentaa palvelun käyttöä myös muihin organisaation tarpeisiin. Tulevana syksynä tavoite on käydä tavoiteasetantakeskustelu henkilöstön kanssa LATOn avulla. ”Tämä on luonnollinen kehityssuunta. Miksi tavoitteita kannattaisi kirjata millään muulla tavalla ja myöhemmin siirtää LATOon?”, Kalle miettii.

Suosittelija:

”Vihdoin” ja ”tämmöistä me tarvitsimmekin” ovat esimerkkejä palautteesta, mitä Istekin organisaatiosta on kuulunut LATO palvelun lanseerauksen jälkeen.

Kalle Kautovaara

Pinterest
Referenssin infoboxi
LATO Leadership Automation Tools Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Istekki
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kalle Kautovaara

Lisätietoja

Yritysprofiili LATO Leadership Automation Tools kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

strategiatyökalu
strategia
strategiasovellus
strategiajohtaminen
strategiaprosessi

Siirry yrityksen profiiliin LATO Leadership Automation Tools kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LATO Leadership Automation Tools - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

LATO Leadership Automation Tools - Muita referenssejä

LATO Leadership Automation Tools - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia