Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

myPARM:n integrointi SAPiin

ReferenssiISS:llä on yli 30 toimipaikkaa eri puolilla maailmaa. He tekevät yhteistyötä ja jakaa globaaleja näkemyksiä sekä innovaatioita yli maa- ja toimialarajojen.

Suomessa ISS työllistää valtakunnallisesti yli 7 000 ammattilaista, jotka työskentelevät teknisten palveluiden, kiinteistöhuollon, siivouksen, ravintolatoiminnan sekä aula- ja työpaikkapalveluiden tehtävissä.

ISS luo tiloja, joissa on hyvä olla. He ovat maailman johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS kehittää asiakkaan liiketoimintaa tekemällä ympäristöstä toimivan, tuottavan ja viihtyisän.

Suosittelija:

myPARM:n tärkein etu: projektin laskutustiedot löytyvät kaikki yhdestä tietokannasta. Projektin yleiskatsaus tarjoaa helpon pääsyn tietoihin projektipäälliköille. Jokainen käyttäjä pääsee käsiksi reaaliaikaisiin tietoihinsa oman roolinsa perusteella.” Rajapinta SAP:n kanssa poistaa päällekkäisyydet myyntisaamisten ja ostovelkojen välillä. Parm AG:n ja EmCen kanssa tehdyn kehitystyön ansiosta voimme nauttia kaikista myPARM-järjestelmän eduista.”

Jaana Anttainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Parm AG logo

Tiedot

Tilaaja: ISS Group
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaana Anttainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Parm AG kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

SAP

Siirry yrityksen profiiliin Parm AG kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Parm AG - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Parm AG - Muita referenssejä

Parm AG - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia