Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Iso muutosriski kääntyi sujuvaksi toiminnaksi

ReferenssiSuomalaisen Kirjakaupan myymäläjärjestelmistä vastaava IT-palvelupäällikkö Timo Taulu on hankkinut 30 vuoden kokemuksen alalta. Kun yrityksen pitkäaikainen partneri CGI ulkoisti vaihtolaitevaraston Wisdomicille, muutos luonnollisesti mietitytti. Yrityksen kanssa ei ollut aiempaa yhteistyötä ja yhteyshenkilöt vaihtuivat, vaikka vanha yhteistyökumppani jatkaakin mukana laiterekisterisovelluksen hyödyntämisessä.

Timo Taulu kertoo olevansa positiivisesti yllättynyt siitä, miten kivuttomasti kokonaisuus saatiin toimimaan. Vaihtolaitevarastot sijaitsevat nyt sekä Turussa että Vantaalla ja mahdollistavat uuden tai korvaavan laitteen saamisen nopeasti myymälään. Suomalainen Kirjakauppa edellyttää IT-kumppanilta nopeutta, joustavuutta ja ennen kaikkea sitoutumista. ”Ongelmien ilmetessäkään ei saa jumittua selittelyyn tai syyttää järjestelmän ominaisuuksia, vaan on toimittava asioiden ratkaisemiseksi. On tärkeää, että lupaukset toteutuvat käytännössä. Pinuksella ei tunnu olevan turhaa byrokratiaa ja vastuunkanto toteutuu”, Taulu arvioi.

Suomalainen Kirjakauppa on kotimainen kirjakauppaketju, jonka omistaa Otava. Myymäläketju on maan laajimpia ja myymälöitä täydentää verkkokauppa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Wisdomic logo

Tiedot

Tilaaja: Suomalainen Kirjakauppa
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Taulu

Lisätietoja

Yritysprofiili Wisdomic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

Laitehallinta
laitemyynti
wisdomic
laitepalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Wisdomic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Wisdomic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wisdomic - Muita referenssejä

Wisdomic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia