Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ISO 9001:2015 -sertifikaatti Trinerialle

Bloggaus

Trineria Oy:n uusi laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 -standardin vaatimukset. Kiwa Inspectan myöntämä laatusertifikaatti luovutettiin Trinerialle huhtikuussa.

Olemme rakentaneet vuosien 2021 – 2023 aikana uuden ISO 9001:2015 -standardin mukaista laatujärjestelmää. Päivitys on nyt viety loppuun ja järjestelmä on otettu käyttöön. Jatkuva parantaminen on laadunhallintajärjestelmän perusperiaate ja pyrimmekin jatkuvaan toimintamme parantamiseen mm. panostamalla prosessiemme kehittämiseen. Haluamme varmistaa hyvän laadun nyt ja jatkossa.

Sertifiointiprosessi aloitettiin keväällä 2021, kun johto osallistui ”ISO 9001 -vaatimukset selkokielellä” -koulutukseen. Koulutuksessa käytiin lävitse käytännönläheisesti standardin tarkoitus, periaatteet, vaatimukset ja dokumentointi sekä kuinka ne tulisi soveltaa käytäntöön.

”Varsinainen työ lähti liikkeelle suunnitelmien mukaan vuoden 2021 lopulla. Aloitimme perusrakenteiden työstämisestä sekä toimintaohjeiden ja muun dokumentaation laatimisesta. Samaan aikaan kehitimme omaa prosessiamme. Teimme, kehitimme ja dokumentoimme omaa tekemistämme. Sisäisessä auditoinnissa löytyi taas lisää kehittämiskohteita”, kertoo Trinerian CEO Leif Setälä.

Ulkopuolinen näkemys on tärkeää kehityksen kannalta

Matkan varrella oivalsimme, kuinka hyödyllistä oli todellakin keskittyä miettimään asioita perin pohjin. Pelkkä miettiminen ei kuitenkaan riitä, vaan tulee seurata, että suunnitelmat viedään oikeasti myös eteenpäin. Johdolta vaaditaan kykyä katsoa niin yritykseen sisälle kuin uloskin päin. Tärkeää on, että mallit toimivat myös käytännössä eikä vain paperilla.

Ulkopuolinen näkemys on tärkeää. Omalle toiminnalle tulee helposti sokeaksi, jolloin ei välttämättä osaa enää tunnistaa mahdollisia kehityskohteita tai puutteita. Kasvavana yrityksenä on oleellista kehittää prosesseja etupainotteisesti, jotta toimintatapoja ei tarvitse miettiä kiireellä myöhemmin.

Prosesseja ei tule kehittää vain yksittäisissä siiloissa eikä jättää pelkästään mietinnän tasolle. Jos kehitettyjä ajatuksia ei viedä käytäntöön, onnistutaan ainoastaan tuhlaamaan ihmisten aikaa. Auditoinnissa ulkopuolinen taho tarkastelee ja toteaa, että prosessit on paitsi mietitty, myös viety käytäntöön.

Laatujärjestelmän rakentamisen yhteydessä yritys joutuu pakostakin keskustelemaan ja käymään läpi prosesseja ja toimintamalleja, jolloin asiat on helpompi nähdä yhteisesti ja samojen kuvausten kautta. Tämä helpottaa kehittämistä ja sitouttaa. Laatujärjestelmä tuo selkeyttä toimintaan ja varmistaa tasaisen laadun.

Setälä kertoo, että Trinerialla on nyt realistinen kuva nykytilanteesta, kun kaikki oleelliset asiat ovat mietittynä. Lopputuloksena asiakkaamme hyötyvät siitä, että tekeminen on laadukasta emmekä pysähdy paikoillemme ja että kehittymistä tapahtuu jatkuvasti.

Pinterest
Trineria Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Trineria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Omat tagit

Sertifikaatti
sertifiointi
iso9001

Siirry yrityksen profiiliin Trineria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Trineria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Trineria - Muita referenssejä

Trineria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia