Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT-tietoturvahyökkäykset pois leikkaussalista

Referenssi

Haaste

Novasano halusi käynnistää Suomessa nopeasti tuotekehityksen ja saada tuotekehitysvoimaa turvallisten terveydenhuollon sovellusten kehittämiseksi kansainvälisille markkinoille.

Ratkaisu

Atostekin kokenut tuotekehitystiimi aloitti tietoturvallisten sovellusten kehittämisen terveydenhuollon sovelluksiin ja muodosti samalla mallin Novasanon oman tuotekehityksen prosesseille Suomessa.

Erilaisten kehonsisäisten laitteiden määrä on yli 30.000 ja kasvaa nopeasti. DevMan auttaa potilaita ja terveydenhuollon toimijoita hahmottamaan ja sisäistämään tietoturvan merkityksen ja laitteiden mahdolliset sivuvaikutukset.

Toinen kehitettävä sovellus on Medical Device Risk Assessment Platform eli terveydenhuollon toimijoille ja laitevalmistajille tarkoitettu laitteiden turvallisuusriskien ymmärtämiseen, arviointiin ja lieventämiseen soveltuva väline.

Lopputulos

Novasano onnistui käynnistämään kehitystoiminnan Suomessa hyvin lyhyessä ajassa. Tuotekehitys käynnistyi välittömästi ja jatkuu suunnitellulla tavalla. Paikalliset toimistot ovat valmiit nopeaan kasvuun.

”Valitsimme Atostekin terveydenhuollon toimialakokemuksen perusteella. Yleensä ottaen vakaa toimintaympäristö ja maailmanluokan osaaminen toi meidät Suomeen.”

David Chartier – toimitusjohtaja, Novasano

Pinterest
Referenssin infoboxi
Atostek Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Novasano

Lisätietoja

Yritysprofiili Atostek kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Atostek kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Atostek - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Atostek - Muita referenssejä

Atostek - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia