IoT MULLISTAA VARAUSPALVELUT

Espoon Suurpellon Kennossa (ent. Infopaviljonki) järjestettiin  tilaisuus, jossa tätä toiminnallisuutta esiteltiin. Espoon kaupungin Suurpellon projektinjohtaja Pekka Vikkula ja markkinointipäällikkö Netta Savinko seurasivat kiinnostuneina lukko- ja varaustekniikkayhdistelmän toimivuutta. Isona ilon aiheena on erityisesti se, että varausten hallinnan vaatima työ voidaan nyt kokonaan siirtää netissä automaattisesti toimivaksi kokonaisuudeksi. Tästä saatavia kokemuksia on mahdollista myöhemmin hyödyntää myös muissa Espoon kohteissa.

Rollockin toimitusjohtaja Mika Heikkinen oli tyytyväinen ja ylpeä, kun nyt päästiin julkistamaan pitkään kulisseissa tehdyn yhteistyön tuloksia. Suomalainen uuden sukupolven Rollock-IoT-älylukko on patentoiduilla innovaatioillaan hienolla tavalla digitalisoinut oviympäristön siten, että avaimet voidaan unohtaa. Yhdistettynä monenlaisissa ympäristöissä kehitettyyn Flextila-palveluun vain mielikuvitus on rajana kun mietitään hyödyllisiä käyttötilanteita.

Flextila-palvelua jo pitkään kehittänyt toimitusjohtaja Ilkka Heinilä iloitsi siitä, kuinka kätevä ja monikäyttöinen yhdistelmä saatiin yhdistämällä moderni lukkoinnovaatio Flextila-palveluun. Kokonaisuus avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia tavanomaisten kokous- ja työtilojen lisäksi esim. taloyhtiöiden kulunhallintaan, tilapäisesti vapaiden tilojen nopeaan hyödyntämiseen, liikuntatilojen käytön hallintaan jne. Myös tavarankuljetus- tai vaikkapa kodinhoitoala voivat nyt monipuolistaa palvelujaan hyödyntämällä uusia IoT:n tuomia mahdollisuuksia.

Bloggaus IoT MULLISTAA VARAUSPALVELUT
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Joustotoimisto Oy/Flextila:n kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa