Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IoT MULLISTAA VARAUSPALVELUT

BloggausEspoon Suurpellon Kennossa (ent. Infopaviljonki) järjestettiin tilaisuus, jossa tätä toiminnallisuutta esiteltiin. Espoon kaupungin Suurpellon projektinjohtaja Pekka Vikkula ja markkinointipäällikkö Netta Savinko seurasivat kiinnostuneina lukko- ja varaustekniikkayhdistelmän toimivuutta. Isona ilon aiheena on erityisesti se, että varausten hallinnan vaatima työ voidaan nyt kokonaan siirtää netissä automaattisesti toimivaksi kokonaisuudeksi. Tästä saatavia kokemuksia on mahdollista myöhemmin hyödyntää myös muissa Espoon kohteissa.

Rollockin toimitusjohtaja Mika Heikkinen oli tyytyväinen ja ylpeä, kun nyt päästiin julkistamaan pitkään kulisseissa tehdyn yhteistyön tuloksia. Suomalainen uuden sukupolven Rollock-IoT-älylukko on patentoiduilla innovaatioillaan hienolla tavalla digitalisoinut oviympäristön siten, että avaimet voidaan unohtaa. Yhdistettynä monenlaisissa ympäristöissä kehitettyyn Flextila-palveluun vain mielikuvitus on rajana kun mietitään hyödyllisiä käyttötilanteita.

Flextila-palvelua jo pitkään kehittänyt toimitusjohtaja Ilkka Heinilä iloitsi siitä, kuinka kätevä ja monikäyttöinen yhdistelmä saatiin yhdistämällä moderni lukkoinnovaatio Flextila-palveluun. Kokonaisuus avaa kokonaan uusia mahdollisuuksia tavanomaisten kokous- ja työtilojen lisäksi esim. taloyhtiöiden kulunhallintaan, tilapäisesti vapaiden tilojen nopeaan hyödyntämiseen, liikuntatilojen käytön hallintaan jne. Myös tavarankuljetus- tai vaikkapa kodinhoitoala voivat nyt monipuolistaa palvelujaan hyödyntämällä uusia IoT:n tuomia mahdollisuuksia.

Pinterest
Joustotoimisto Oy/Flextila logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Joustotoimisto Oy/Flextila kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Joustotoimisto Oy/Flextila kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Joustotoimisto Oy/Flextila - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Joustotoimisto Oy/Flextila - Muita referenssejä

Joustotoimisto Oy/Flextila - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia