logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

inWorks Akatemia koulii tulevaisuuden huippuosaajia

BloggausOlemme inPulse Worksissä tehneet energiayhtiöiden kanssa yhteistyötä jo yli kuuden vuoden ajan ja yhteistyön tuloksena on rakentunut sähköisen asioinnin, asiakashallinnan, tiedolla johtamisen ja analytiikan ratkaisuja. Perustimme helmikuussa inWorks Akatemian, jonka yhtenä tavoitteena on varmistaa, että pystymme jatkossa auttamaan asiakkaitamme entistä paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä. Toimintaympäristö muuttuu erityisesti nyt, kun datahubin käyttöönotto lähestyy ja hubin tuomia mahdollisuuksia aletaan hyödyntää digitaalisissa palveluissa ja asiakkaidemme järjestelmissä olevia tietoja valmistellaan yhteensopiviksi hubin kanssa.

Datahub on sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä, johon tallennetaan tietoja Suomen 3,5 miljoonasta sähkönkäyttöpaikasta. Datahubin tietoja käyttävät noin 100 sähkön myyjää ja yli 80 jakeluverkkoyhtiötä palvellessaan sähkön käyttäjiä. Se valmistuu vuoden 2019 aikana. Kun kuluttaja siis jatkossa vaihtaa sähkönmyyjää, kaikki siirtoon tarvittava tieto sähkönmyyjän ja jakeluverkkoyhtiön välillä kulkee keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän eli datahubin kautta. Tällä hetkellä tiedot sijaitsevat eri yhtiöiden järjestelmissä hajautetusti ja vaihto on monivaiheinen prosessi, johon tarvitaan monen eri tahon reagointia.

Kodin muutto ja siihen liittyvä sähkönmyyjän vaihto on vain yksi tilanne, jossa tiedonvaihtoa tarvitaan. Jatkossa esimerkiksi jakeluverkkoon liittyvä taseselvitys tehdään datahubissa. Siellä voidaan myös käsitellä ja jalostaa tietoa ja tarjota tulevaisuudessa kuluttajalle täysin uusia palveluja. Me inPulsella näemme datahubin ennen kaikkea mahdollistajana. Kehitämme jatkuvasti ratkaisujamme niin, että ne ovat yhteensopivia tulevan datahubin kanssa ja hyödyntävät hubin mahdollisuuksia niin prosessien tehostamisessa kuin uudenlaisten palveluiden ja tuotteiden tarjoamisessakin.

inWorks Akatemiassa on aloittanut kuusi ammattikorkeakoulun viimeisen vuoden opiskelijaa. Akatemian aikana tulevaisuuden osaajat tutustuvat energiatoimialaan ja datahubiin sekä pääsevät miettimään energia-alan tulevaisuuden ratkaisuja asiantuntijoidemme sparrauksessa.

”Hienoa, että olemme saaneet inWorks Akatemiaan mahtavan joukon tulevaisuuden huippuosaajia. On erityisen mielenkiintoista nähdä, miten saamme akatemian aikana koeponnistettua tulevaisuuden ratkaisuja. Nämä ratkaisut pohjautuvat niin datahubiin kuin uusiin teknologioihin, kuten koneoppimiseen. Uskon, että tästä joukosta on vielä paljon iloa ja hyötyä asiakkaillemme tulevina vuosina”, toteaa liiketoimintajohtaja Juuso Kari innostuneesti, sillä hän on ollut mukana ideoimassa ja perustamassa inWorks Akatemiaa.

Kuvassa inWorks Akatemian Timitri, Mika, Toni (takana), Tuukka, Tommi ja Mikko selfiessä henkilöstöjohtaja Minnan kanssa.

Datahub-projektin materiaalipankki löytyy osoitteesta https://www.ediel.fi/datahub. 

Pinterest
inPulse Works Oy

Lisätietoja

inPulse Works Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

energia
utilities
datahub

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry inPulse Works Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

inPulse Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

inPulse Works - Muita referenssejä

inPulse Works - Muita bloggauksia

Siirry inPulse Works Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia