Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invencon Jedox-ratkaisu tukee Seure Henkilöstöpalveluiden liiketoiminnan ohjausta ja prosessimuutosta

ReferenssiSeurelle toteutettu ratkaisu on paljon enemmän kuin tulosennustamisen ja budjetoinnin toteutus.


Toteutettu ratkaisu käsittää Seuren rullaavan ennustamisen ja integroidun suunnittelun ratkaisun, jonka avulla Seure toteuttaa liiketoiminnan ohjausta. Toteutus tukee Seuren prosessimuutosta, jossa on siirretty vuosittain tehtävästä budjetoinnista ja suunnittelusta kuukausittain tehtävään suunnitteluun ja ennustamiseen.

Tulosennusteet syntyvät Jedoxilla integroidusti myynnin suunnittelun, henkilöstösuunnittelun, muiden kiinteiden kulujen sekä tuotannon suunnittelun kautta. Tulosbudjetti on enää yksi tulosennusteen versio, joka syntyy nopeasti.

”Aikaa ei enää mene tietojen siirtelyyn paikasta toiseen ja tiedon luotettavuus on parantunut merkittävästi”, kertoo Seure Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja Teemu Kaipiainen.

Suunnittelussa Seure hyödyntää myös toimintolaskentaa, jossa erilaisilla kustannusajureilla kohdennetaan kustannuksia. Tämä toimintolaskennan ratkaisu toteutettiin myös Jedoxiin.

Ratkaisu toteutettiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja Invenco vastasi ratkaisun toteuttamisesta kokonaisuudessaan. Asiakas itse tekee Jedoxilla raportteja ja syöttöpohjia tarpeidensa mukaisesti.

”Yhteistyö Invencon kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen on sujunut todella nopeasti, mutta samalla kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja ratkaisun joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta”, Kaipiainen toteaa.

Seure on voittoa tavoittelematon henkilöstöpalveluyhtiö. Yhtiö välittää työvoimaa yhden päivän sijaisuuksista kuukausia kestäviin työsuhteisiin. Se auttaa asiakkaitaan myös muissa henkilöstöasioissa, kuten rekrytoinneissa ja henkilöstöresurssien optimoinnissa.

Eniten Seure välittää työntekijöitä sosiaali- ja terveysaloille, varhaiskasvatukseen, opetukseen sekä palvelualoille. Yleisimpiä tehtäviä ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä sekä laitoshuoltaja.

Tänä vuonna yli 13 000 seurelaista työskentelee viiden miljoonan tunnin verran muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa. Yhtiön 2019 liikevaihdoksi ennakoidaan lähes 130 miljoonaa euroa.

Jedox on moderni ja monipuolinen pilvipohjainen liiketoiminnan suunnitteluratkaisu. Samassa paketissa on raportoinnin, analysoinnin, visualisoinnin ja suunnittelun ominaisuudet, kuten esimerkiksi budjetointi ja rullaava ennustaminen.

Jedox on saanut useita kansainvälisiä palkintoja ja kansainväliset referenssit ovat vakuuttavia. Monipuolisten ominaisuuksien, helppokäyttöisyyden ja skaalautuvuuden lisäksi se on yllättävänkin kilpailukykyinen myös hinnaltaan. Siksi Jedox tarjoaa asiakkaalle Invencon näkemyksen mukaan ylivoimaisesti parhaan kustannus-hyötysuhteen.

Tutustu tarkemmin Jedoxiin tästä.


Suosittelija:

Yhteistyö Invencon kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen on sujunut todella nopeasti, mutta samalla kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja ratkaisun joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta.

Teemu Kaipiainen, Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Seure
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jorma Erkkilä, Invenco

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Jedox
taloussuunnittelu
Budjetointi ja ennustaminen
Liiketoiminnan ohjaus

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia