Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invencon InControl ‑ohjelmisto tukemaan Lehtipisteen raportointia

Referenssi

Lehtipiste tarvitsi ketterän tavan ylläpitää ja päivittää raportointia tukevaa master dataa. Invencon InControl ‑ohjelmisto täytti tarpeet.

Invencon InControl ‑ohjelmiston ketterillä tiedon syöttöpohjilla Lehtipiste pystyy luomaan itse nopeasti tarvittavia master datan ja hierarkioiden syöttölomakkeita. Alkuun päästiin todella nopeasti — ohjelmisto asennettiin Lehtipisteelle, opastettiin tiedon syöttö ja ylläpitolomakkeiden luonti järjestelmän käyttäjille.

Nyt raportointia varten saadaan määrämuotoista tietoa ja tiedon ylläpito on keskitetysti samassa paikassa käyttöoikeuksien takana.

”Olen tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti Invencon InControl ‑ohjelmisto saatiin tukemaan yrityksemme raportointia. Uskallan suositella tätä ratkaisua myös muille, joilla on vastaavia tarpeita kuin Lehtipisteellä”, kertoo Niko Koivumäki, Lehtipiste Oy:n IT Planning Manager.

Lehtipiste on nopea, kustannustehokas ja koko maan kattava jakelu- ja markkinointiyhtiö. Valikoimaan kuuluvat koti- ja ulkomaisten lehtien irtonumerot, kirjat, keräilytuotteet sekä monet muut tuotteet. Lehtipiste-konsernissa muita liiketoimintayksiköitä edustavat korttiliiketoiminnan osalta Paletti, Karto ja Putinki, logistiikka-/kuljetus- ja pakettiautomaattipalveluita tarjoava Pakettipiste sekä myynninedistämistä tarjoava Papua Merchandising.

Invenco InControl on kevyt ratkaisu liiketoiminnan ohjauksen haasteisiin. Ratkaisun avulla pystytään seuraamaan, analysoimaan, raportoimaan ja ohjaamaan yrityksen prosesseja – reaaliaikaisesti.

InControl mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisätietoa:

Petri Räsänen

Myynti- ja markkinointijohtaja

P. 050 516 0525

petri.rasanen@invenco.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lehtipiste
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 050 516 0525, petri.rasanen@invenco.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Invenco InControl

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia