Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco toteutti yhteistyössä Haaga-Helian kanssa tietovarastoratkaisun, joka vastaa ammattikorkeakoulun raportointitarpeeseen

ReferenssiHaaga-Helian opiskelijoiden ja opintosuoritusten raportointi edellytti Peppi-järjestelmän käyttöönoton myötä uudistamista. Invenco toteutti yhteistyössä Haaga-Helian asiantuntijoiden kanssa tietovarastoratkaisun, jolla on mahdollista vastata ammattikorkeakoulun raportointitarpeeseen.

Projektin tavoitteena oli kustannustehokas, tulevaisuudessa helposti laajennettava ja ylläpidettävä ratkaisu. Haaga-Helian asiantuntijoilla oli osaamista tietovarastoinnista ja Peppi-järjestelmän tuntemusta, mutta ulkopuolista apua tarvittiin Haaga-Helian tietokantasuunnittelija Kari Kulmalan mukaan erityisesti varmistamaan, että ratkaisusta tulee tietovarastoinnin hyvien käytäntöjen mukainen.

Haaga-Helia valitsi kumppanikseen Invencon, koska Invencon osoitukset senioritason konsulttipalveluista olivat vakuuttavia.

Pääarkkitehtina projektissa toimi Invencon johtava konsultti Juha Luostarinen, joka vastasi toteutuksen teknisen arkkitehtuurin suunnittelusta ja osittain toteutuksesta yhdessä Haaga-Helian asiantuntijoiden kanssa.


Dynaamisuutta ja laajennettavuutta toteutukseen tiimi haki mahdollisimman yksinkertaisella, mutta kuitenkin Haaga-Helian tarpeet ja projektin tavoitteet täyttävällä ratkaisulla. Kokemus työnjaosta Microsoftin SSIS-työkalun ja tietokanta proseduurien välillä oli avaintekijä projektin onnistumiselle projektiin.

”Yhteistyö Invencon kanssa oli sujuvaa. Saimme kaipaamamme näkemystä toimivan arkkitehtuurin suunnitteluun ja toteutukseen. Tässä voisi olla paikka tehdä yhteistyötä muidenkin korkeakoulujen kanssa, koska useassa korkeakouluissa on vastaava tilanne ja tarpeet raportoinnille”, kommentoi Haaga-Helian tietohallintopäällikkö Jukka Ivonen.

Valitun toteutustavan myötä perusratkaisu on nyt helposti käyttöönotettavissa, sekä tarpeen vaatiessa laajennettavissa ja räätälöitävissä korkeakoulukohtaisiin raportointitarpeisiin.

Invencolla on kokemusta koulutustoimialasta Haaga-Helian lisäksi myös Tampereen teknillinen yliopiston (TTY) tietovarastointi- ja raportointiratkaisun kautta. Invenco tukee TTY:n ratkaisua jatkuvien palveluiden ja pienkehityksen kautta. Lisäksi Invencolla on uusien konsulttien rekrytoinnissa panostettu koulutustoimialan osaamisen kasvattamiseen.

Ota yhteyttä!

Myynti- ja markkinointijohtaja Petri Räsänen, petri.rasanen@invenco.fi, 050 516 0525

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Haaga-Helia
Ajankohta: 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

tietovarasto
tietoarkkitehtuurit
Peppi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia