Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco toteutti työkykydatan Power BI ‑raportointiratkaisun Siilinjärven kunnalle

Referenssi

Power BI:llä toteutettu ratkaisu toteutettiin rivakasti. Asiakas näkee raportit nyt kätevästi Teamsin kautta.

Siilinjärven kunnan kanssa käydyissä keskusteluissa tuli esiin tarve kehittää kunnan käyttöön raportointi- ja analysointiratkaisu työkykydatan analysointia varten. Invenco toteutti Siilinjärven kunnalle Power BI ‑ratkaisun, jossa määriteltiin tarvittavat raportit, mallinnettiin ja haettiin data sekä luotiin raportit.

Siilinjärven tarpeena oli saada paremmat mahdollisuudet analysoida dataa. Aikaisemmin käytettiin Kykyviisarin omaa raportointia ja se koettiin riittämättömäksi.

Tietomalli tukemaan datan analysointia

Ennen projektin aloitusta Kykyviisari ei tarjonnut rajapintaa datan hakemiseen. Data ladattiin ja tallennettiin manuaalisesti Sharepointiin, josta se luettiin Power BI ‑desktopiin. Invenco loi Power BI:llä tietomallin, joka tukee datan analysointia ennalta määriteltyjen taustatietojen mukaan.

Käyttäjät näkevät raportin nyt Teamsin kautta, jossa käydään muutakin keskustelua aiheen ympärillä.

Projekti toteutettiin kuudessa päivässä.

”Raportoinnin toteutus sujui täysin toiveidemme mukaan; nopeasti ja ammattitaitoisesti. Emme olisi osanneet toivoa enempää, saimme juuri tarpeisiimme vastaavan kattavan raportoinnin Kykyviisari-menetelmän tueksi! Toteutus integroituu saumattomasti moderniin, vuorovaikutteiseen työskentely-ympäristöömme, Teamsiin. Raportit ovat monipuoliset ja tarkasteltavissa eri näkökulmista, toteutus tukee täysin tiedolla johtamisen tavoitettamme”, kertoo Siilinjärven kunnan digijohtaja Tiia Häsä.

Kykyviisari työn ja toiminnan tukena

Kykyviisari on kaikille työikäisille maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä, jonka avulla vastaaja voi selvittää omaa tilannettaan, keskeisiä vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan. Kykyviisari mahdollistaa myös työ- ja toimintakyvyssä tapahtuneen muutoksen tarkastelun, jos arviointi toistetaan. Kykyviisari on saatavilla usealla eri kielellä.

Kykyviisarista löytyy täältä lisää tietoa: sivusto.kykyviisari.fi

Siilinjärvi on Pohjois-Savon kunta, noin 20 kilometriä pohjoiseen Kuopiosta. Kunnan runsaat vesistöt, lähiseudun vaihtelevat maastot ja Siilinjärven keskustan välittömästä läheisyydestä alkava ainutlaatuinen harjualue tarjoavat monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet. Siilinjärven kunta tunnetaan viihtyisästä, pientalovaltaisesta elinympäristöstä, hyvin toimivista peruspalveluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Vahva, kasvava ja kehittyvä elinkeinotoimi on yksi Siilinjärven kuntastrategian pääkohdista ja tavoitteista. Yrityksiä Siilinjärvellä on lähes 1200.

Suosittelija:

Raportoinnin toteutus sujui täysin toiveidemme mukaan; nopeasti ja ammattitaitoisesti. Emme olisi osanneet toivoa enempää, saimme juuri tarpeisiimme vastaavan kattavan raportoinnin Kykyviisari-menetelmän tueksi! Toteutus integroituu saumattomasti moderniin, vuorovaikutteiseen työskentely-ympäristöömme, Teamsiin. Raportit ovat monipuoliset ja tarkasteltavissa eri näkökulmista, toteutus tukee täysin tiedolla johtamisen tavoitettamme.

Tiia Häsä, digijohtaja, Siilinjärven kunta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Siilinjärven kunta
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jorma Erkkilä

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
BI raportointi
analytiikkaratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia