Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Power BI -ratkaisun avulla laadukkaampaa työkykydatan analyysia

ReferenssiSiilinjärvi on noin 20 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen sijaitseva kunta Pohjois-Savossa. Kunnan runsaat vesistöt, lähiseudun vaihtelevat maastot ja Siilinjärven keskustan välittömästä läheisyydestä alkava ainutlaatuinen harjualue tarjoavat monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet. Siilinjärven kunta tunnetaan viihtyisästä, pientalovaltaisesta elinympäristöstä, hyvin toimivista peruspalveluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Vahva, kasvava ja kehittyvä elinkeinotoimi on yksi Siilinjärven kuntastrategian pääkohdista ja tavoitteista. Yrityksiä Siilinjärvellä on lähes 1200.

Raportointiuudistuksen taustalla tarve analysoida työkykydataa syvällisemmin

Siilinjärven kunnan kanssa käydyissä keskusteluissa tuli esiin tarve kehittää kunnan käyttöön raportointi- ja analysointiratkaisu työkykydatan analysointia varten. Invenco (nyk. osa Innofactoria) toteutti Siilinjärven kunnalle Power BI -ratkaisun, jossa määriteltiin tarvittavat raportit, mallinnettiin ja haettiin data sekä luotiin raportit.

Siilinjärvelle uudistus tuli tarpeeseen, sillä kunta halusi paremmat edellytykset analysoida omaa dataansa. Aikaisemmin käytössä oli Kykyviisarin oma raportointiratkaisu, joka kuitenkin koettiin riittämättömäksi.

Tietomalli tukemaan datan analysointia

Ennen projektin aloitusta työ- ja toimintakyvyn itsearviointia varten kehitetty Kykyviisari-menetelmä ei tarjonnut rajapintaa datan hakemiseen. Data ladattiin ja tallennettiin manuaalisesti Sharepointiin, josta se luettiin Power BI -desktopiin. Invenco loi Power BI:llä tietomallin, joka tukee datan analysointia ennalta määriteltyjen taustatietojen mukaan.

Käyttäjät näkevät raportin nyt Teamsin kautta, jossa käydään muutakin keskustelua aiheen ympärillä.

Projekti toteutettiin kuudessa päivässä.

"Raportoinnin toteutus sujui täysin toiveidemme mukaan: nopeasti ja ammattitaitoisesti. Emme olisi osanneet toivoa enempää, saimme juuri tarpeisiimme vastaavan kattavan raportoinnin Kykyviisari-menetelmän tueksi! Toteutus integroituu saumattomasti moderniin, vuorovaikutteiseen työskentely-ympäristöömme Teamsiin. Raportit ovat monipuoliset ja tarkasteltavissa eri näkökulmista, toteutus tukee täysin tiedolla johtamisen tavoitettamme", kertoo Siilinjärven kunnan digijohtaja Tiia Häsä.

Kykyviisari työn ja toiminnan tukena

Kykyviisari on kaikille työikäisille maksuton työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä, jonka avulla vastaaja voi selvittää omaa tilannettaan, keskeisiä vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan. Kykyviisari mahdollistaa myös työ- ja toimintakyvyssä tapahtuneen muutoksen tarkastelun, jos arviointi toistetaan. Kykyviisari on saatavilla usealla eri kielellä.

Kykyviisarista löytyy täältä lisää tietoa: sivusto.kykyviisari.fi

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Raportoinnin toteutus sujui täysin toiveidemme mukaan; nopeasti ja ammattitaitoisesti. Emme olisi osanneet toivoa enempää, saimme juuri tarpeisiimme vastaavan kattavan raportoinnin Kykyviisari-menetelmän tueksi! Toteutus integroituu saumattomasti moderniin, vuorovaikutteiseen työskentely-ympäristöömme, Teamsiin. Raportit ovat monipuoliset ja tarkasteltavissa eri näkökulmista, toteutus tukee täysin tiedolla johtamisen tavoitettamme.

Tiia Häsä, digijohtaja, Siilinjärven kunta

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Siilinjärven kunta
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jorma Erkkilä, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft PowerBI
BI raportointi
analytiikkaratkaisut

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia