Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco toteutti talousraportoinnin Power BI ‑ratkaisuna Toyota Tsusho Nordic Oy:lle

ReferenssiToyota Tsusho Nordic Oy on uusien Toyota- ja Lexus-autojen jälleenmyyjäliike, vaihtoautoliike sekä merkkihuolto- ja korikorjaamoliike. Toimipisteitä ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela ja TsushoAUTO. Toyota Tsusho Nordic Oy:n liikevaihto oli noin 93 miljoonaa euroa tilikaudella 2020–21.

Toyota Tsusho Nordic tarvitsi ketterän tavan tehdä nykyaikaista talousraportointia, koska yrityksen kirjanpitojärjestelmä oli vaihtumassa. Invenco (nyk. osa Innofactoria) valikoitui toimittajaksi syvällisen Power BI -osaamisensa ja aikaisempien vastaavien ratkaisujen referenssiensä pohjalta.

Kahdessa osassa toteutettu projekti pysyi aikataulussa ja kustannusarvion mukaisena

Projekti toteutettiin nopealla aikataululla syksyllä 2021, ja se tehtiin käyttämällä Microsoftin tietokantaratkaisua sekä raportoinnissa Power BI:tä. Ensimmäisessä vaiheessa keskityttiin laajennettavan tietovaraston rakentamiseen sekä tuloslaskelman raportointiin. Seuraavassa vaiheessa vuorossa olivat budjettien tuominen tietovarastoon sekä taseen raportointi.

Talousraportointi toteutettiin Invencon ketterällä iteratiivisella mallilla, jossa asiakkaan kanssa pidetään säännöllisiä palavereja ja mietitään lopputulosta yhdessä.

"Projekti toteutettiin aikataulussa, ja projektin alussa arvioitu alustava kustannusarvio piti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin", toteaa Controller Eero Holopainen Toyota Tsusho Nordic Oy:ltä.

 

**

Invenco on nykyisin osa Innofactoria

Innofactor Oyj osti yksityisesti omistetun, dataratkaisuihin erikoistuneen Invenco Oy:n koko osakekannan 30.6.2022. Invenco Oy:n nimi muutettiin 1.7.2022 alkaen Innofactor Invenco Oy:ksi, jonka palveluksessa Invencon työntekijät jatkavat työskentelyään. Asiantuntijoiden roolit ja tehtävät pysyivät ennallaan kaupan yhteydessä.

Lue yritysostosta tarkemmin pörssitiedotteestamme.

Suosittelija:

Projekti toteutettiin aikataulussa ja projektin alussa arvioitu alustava kustannusarvio piti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Eero Holopainen, Controller, Toyota Tsusho Nordic Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Toyota Tsusho Nordic Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Räsänen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Power BI
BI raportointi
raportointi

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia