Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco toteutti Porvoon kaupungille Tabella-taloussuunnittelujärjestelmän

ReferenssiPorvoon kaupunki valitsi Tabella Business Toolsin taloussuunnittelujärjestelmäkseen loppuvuodesta 2017 julkisen kilpailutuksen pohjalta.

Invencon tammi-huhtikuussa 2018 toteuttamalla ratkaisulla Porvoon kaupunki ja sen liikelaitokset laativat talousarvion 2019 sekä taloussuunnitelmat useammalle vuodelle. Tabella mahdollisti suunnitteluun useamman kierroksen ja suunnitelmien versioinnin.

Käyttöönottoprojektissa Tabellaan luotiin tarvittavat organisaatiorakenteet sekä tehtiin kaupungin ja liikelaitosten tulos- ja taseraportit tarvittavine suunnittelupohjineen. Tabella integroitiin Porvoon kaupungin taloushallintojärjestelmään kirjanpidon toteumatietojen osalta. Henkilöstöjärjestelmän osalta puolestaan siirrettiin tietoa palkoista henkilöstösuunnittelua varten.

”Olen tyytyväinen yhteistyöhön Invencon kanssa ja aitoon tahtoon tavoitella laadukasta lopputulosta”, toteaa Porvoon kaupungin projektipäällikkö Maarit Seppelin.

Ratkaisu kattaa käyttötalouden, rahoituksen ja investointien suunnittelun. Erityisesti henkilöstösuunnittelun puolella laskentaa automatisoitiin monipuolisesti. Pääkäyttäjät koulutettiin ratkaisuun kevättalvella ja heti sen jälkeen he kouluttivat loppukäyttäjät sekä laativat lisäraportteja Tabellaan. Ratkaisu mahdollistaa pääkäyttäjien omatoimisen suunnittelupohjien ylläpidon, lisäksi kehityskohteita on mietitty yhdessä Invencon kanssa.

Tabella Business Tools on kustannustehokas valmisjärjestelmä organisaation raportoinnin, suunnittelun ja laskennan modernisointiin. Ratkaisu tuottaa luottettavaa täsmätietoa tukemaan tehokkaampaa toiminnan ohjausta ja parempia päätöksiä.


Lisätietoa:

JORMA ERKKILÄ
Myynti, talous- ja suunnitteluratkaisut
040 013 2119
jorma.erkkila@invenco.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Porvoon kaupunki

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Tabella
taloussuunnittelu
talousraportointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia