Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco toteutti kustannustehokkaan IoT-ratkaisun Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikalle Microsoft Azure -palvelulla

ReferenssiPower BI -raporteille saadaan lähes reaaliaikaista kuorma-autojen lähettämää dataa.

Perinteisesti IoT (Internet-of-Things) –ratkaisuita on pidetty vain suurien yrityksien ratkaisuina, joiden rakentamiseen on vaadittu paljon osaamista ja rahaa. Tämä ei pidä enää paikkansa vaan ratkaisut sopivat myös pienemmille yrityksille.

Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy (VMSV, http://vmsv.fi/fi/) on Kuopiossa toimiva infra-alan urakointiyritys, jonka toimialaan kuuluvat vesi- ja viemäriverkkojen rakentaminen ja kunnossapito. Yritys palvelee asiakkaitaan myös muissa infra-alan urakoissa, kuten kaavateiden rakentamisessa sekä vaativissa maanrakennustöissä.

VMSV on myös ennakonluuloton kokeilemaan uusia IT -ratkaisuita, joiden avulla he voivat kehittää ja tehostaa toimintaansa.

Invenco toteutti VMSV:lle Azure -pohjaisen ratkaisun, joka mahdollistaa lähes reaaliaikaisen raportoinnin kuorma-autojen lähettämästä datasta. Ratkaisussa VMSV:n kuorma-autot lähettävät erilaista tietoa tilanteestaan joka minuutti vastaanottokeskukseen.

Vastaanottokeskus lähettää sen eteenpäin Azuressa toteutettuun palveluun. Azure palvelussa pyörii sovellus (Node.js palvelin), joka purkaa viestit ja tallentaa ne tietokantaan. Tietokannan tiedot käytetään sitten höydyksi PowerBI raporteilla.

”Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on kultaakin kalliimpi asia. Invencon kanssa toimiessa olemme saaneet pienen aavistuksen siitä, miten nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti asiat voivat parhaimmillaan edetä. Olemme tyytyväisiä toteutettuun IOT-ratkaisuun sekä palveluasenteeseen, jolla Invenco on meitä tähän asti palvellut”, toteaa Varpaisjärven Maansiirto ja vesitekniikan toimitusjohtaja Ari Huusko.


Suosittelija:

"Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on kultaakin kalliimpi asia. Invencon kanssa toimiessa olemme saaneet pienen aavistuksen siitä, miten nopeasti, joustavasti ja laadukkaasti asiat voivat parhaimmillaan edetä. Olemme tyytyväisiä toteutettuun IOT-ratkaisuun sekä palveluasenteeseen, jolla Invenco on meitä tähän asti palvellut”

Ari Huusko

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Somppi

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Logistiikka

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT
Paikkatieto GIS
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia