Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco InControl – ketterä apuväline ERPin tueksi

Bloggaus

Toiminnanohjausjärjestelmät tuovat ryhtiä yrityksen prosesseihin ja toimintatapoihin.

Prosessit saadaan toimimaan aina samalla tavalla ja laatu paranee. Joskus joudutaan kuitenkin tekemään kompromisseja optimaalisen toimintatavan ehdoilla siksi, että ERP ei taivu haluttuun tapaan. ERP siis luo toimintatavan, joka ei ole haluttu tai joka jättää tärkeää tietoa prosessista tuottamatta.

Case iLOQ – elinkaaritietojen hallinta

Pääsynhallinnan edelläkävijä iLOQ Oy:lle syntyi kasvun myötä tarve kehittää joustavasti tietojärjestelmiään vastaamaan tuotanto ‑ja lähettämölogistiikan koko ajan muuttuvia vaatimuksia. InControl-alustaa hyödyntäen Invenco rakensi iLOQille sovellusperheen, joka mahdollistaa tuotteen elinkaaritietojen seuraamisen reaaliaikaisesti. Lue tarina täältä.

Mitä hyötyjä Invenco InControl ‑ohjelmistosta?

InControl on Invencon kehittämä tuote, joka integroituu näppärästi esimerkiksi Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin ja hakee sieltä tarvittavat tiedot. Tiedon syöttöön InControl tarjoaa älykkäät syöttölomakkeet, joihin saadaan luotua tarkistukset tai ennalta sovitut arvot syötettävälle tiedolle. Näin väärän tiedon syöttämisen riskit saadaan minimoitua. Jos toiminnanohjausjärjestelmässä jokin asia tuntuu liian työläältä toteuttaa, Incontroliin se taipuu joustavasti.

Tiedon syöttölomakkeiden taustalle saadaan rakennettua myös monimutkaisempaa logiikkaa tarpeen mukaan. InControl toimii Microsoftin Windows ja SQL Server ‑alustoilla ja sillä tehdyt sovellukset ovat täysin avoimia ja helppo ylläpitää jatkossa. Ei siis huolta, että sitoudut mihinkään tekniikkaan, joka ei olisi käytössä vielä vuosienkin päästä.

Kun tiedot Exceleiden sijaan ovat nyt keskitetysti yhdessä tietokannassa ja siihen saadaan vielä yhdistettyä ERPistä haettu reaaliaikainen tieto, on asioiden raportointi ja reaaliaikainen seuranta huomattavasti helpompaa. InControlista löytyy käteviä visualisointitapoja, joiden rakentaminen on joustavaa ja nopeaa.

Voit napata vaikkapa tehtaan layout kuvan pohjalle ja sen päälle luoda objekteja, joita voit ohjata tiedolla ja saada sitä kautta paremman ymmärryksen tuotannon materiaalivirtojen ongelmakohdista. Tuotantotiedot saadaan myös näppärästi visualisoitua vaikkapa tuntikohtaisine tavoitteineen ja tavoitteita voidaan reaaliaikaisesti päivittää tietokantaan, kun et ole enää Exceleiden varassa.

InControliin syötettyä ja sinne ERPistä haettua tietoa voidaan hyödyntää helposti myös yrityksen jo valmiissa BI-ratkaisuissa, onhan se tietokannasta vapaasti ja helposti luettavissa kymmenien Excel-taulukoiden sijasta.

 

Lisätietoa Invenco InControl-tuotteesta:

Juha Jokitulppo

Tuotekehitysjohtaja

juha.jokitulppo@invenco.fi

Puh. +358 40 821 1645

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

ERP
raportointi ja analytiikka

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia