Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invalidiliitto - Tietoa helposti kaikkien saavutettavissa

ReferenssiInvalidiliitto on kansallinen palvelu- ja vaikuttamistoiminnan monialajärjestö, joka edistää fyysisesti vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää aktiivista elämää.

Tavoitteet
Invalidiliitto halusi uudistaa verkkopalvelunsa tavoitteena tehdä siitä moderni, responsiivinen ja visuaalisesti houkutteleva. Avoimen lähdekoodin pohjautuvaan järjestelmään päädyttiin sillä sivuston piti olla helposti ylläpidettävä ja kustannustehokkaasti laajennettavissa. Näiden lisäksi palvelun pitää olla helposti navigoitava, luettava ja pitää täyttää WCAG 2.0 AA-tason saavutettavuusstandardi.

Ratkaisu
Exove viimeisteli toisen toimittajan aloittaman konseptin ja teki uuden sivuston visuaalisen suunnittelun. Projekti toteutettiin läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa hyödyntäen työpajoja, haastatteluja ja prototyyppejä työkaluina.

Drupal 8 valittiin uuden Invalidiliitto.fi palvelun julkaisujärjestelmäksi. Drupalin ydintoiminnallisuuksia ja moduleita käytettiin kun mahdollista kustannusten ja aikataulun säästämiseksi. Näin kehitystyö oli nopeaa ja sivustosta saatiin helposti ylläpidettävä ja laajennettava.

Projektissa keskityttiin kauniin, hyvin toimivan sivuston lisäksi sisällönsyötön helppouteen ja saavutettavuuteen. Sisältöä ylläpitää suuri joukko henkilöitä joten sisällönsyöttöprosessin piti olla mahdollisimman yksinkertainen. Tämä saavutettiin käyttämällä yhtenäistä rakennetta kaikilla sisältötyypeillä ja helposti lähestyttävällä hallintatyökalun ulkoasulla. Invalidiliiton jäsenten tarpeet huomioiden Exove keskittyi sivuston saavutettavuuteen ja läpäisee teknisesti WCAG 2.0 AA tason asettamat vaatimukset.

Jäseneksi liittymistä varten palvelu integroitiin Kilta-järjestelmän kanssa. Kilta-järjestelmää käytetään jäsentietojen tallentamiseen ja hallintaan. Jäsentyypit luetaan Kilta-järjestelmän REST-rajapinnasta ja täytetty lomake lähetetään takaisin samaa rajapintaa pitkin liittymistä varten. Uusi Invalidiliitto.fi on myös täysin monikielinen ja sisällön löydettävyys on tehty helpoksi tehokkaan SOLR-haun avulla.

Projekti toteutettiin kokonaisuudessaan ketteriä menetelmiä käyttäen läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kahden viikon pituiset sprintit kehitysvaiheen aikana varmisti jatkuvan etenemisen ja läpinäkyvyyden koko projektin ajan.

Tulokset
Uusi invalidiliitto.fi toteutettiin ketterästi mahdollisimman vähän räätälöintejä käyttäen kustannusten säästämiseksi. Drupal osoittautui erinomaiseksi alustavalinnaksi laajojen ydintoiminnallisuuksien vuoksi ja myös saavutettavuus oli hyvin huomioitu alusta asti. Uusi palvelu täyttää WCAG 2.0 AA tason vaatimukset.

Ensimmäisessä vaiheessa projektia sivuston perustoiminnallisuudet uusittiin. Yhteistyö Exoven ja Invalidiliiton välillä jatkuu seuraavien vaiheiden muodossa yhdessä tyytyväisen asiakkaan kanssa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Invalidiliitto
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Kalliola

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä
Asiakaspalvelu
Markkinointi

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia