Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integral Oy:lle huomattavia säästöjä NetNordicin avulla

Referenssi

Vuonna 2005 perustettu Integral Oy tarjoaa monipuolisia ICT-palveluita kotimaisille yrityksille. Integral Oy halusi lähteä kehittämään omaa liiketoimintaansa ja löysi merkittävää apua NetNordicin tarjoamasta Nutanix-teknologiasta.

“Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat esimerkiksi pilvipalvelut, konsultointi, IoT ja softakehitys. Aiemmin koimme ongelmaksi sen, ettei käyttämämme teknologia ollut riittävän skaalautuvaa. NetNordicin tuella otimme käyttöön uuden Nutanix-ratkaisun, joka on vastannut odotuksiimme”, kuvailee Integralin tuotantojohtajana työskentelevä Tomas Forsskåhl.

 

Liiketoiminnan kehittäminen lähti modernista teknologiasta

Pilvinatiivi Nutanix-teknologia on uudistanut Integralin päivittäistä toimintaa toivotulla tavalla. Kehittynyt raportointi sekä automatisoitunut työskentely näkyy organisaation toiminnassa myös huomattavina kustannussäästöinä.

“Saimme NetNordicilta käyttöömme uuden teknologian, joka toimii kuten halusimme. Olemme saaneet aikaan merkittäviä säästöjä erityisesti skaalautuvuuden parantumisen ansiosta. Lisäksi työskentelymme on automatisoitunut ja raportointimme on kehittynyt huomattavasti. Nutanix on selvästi tehokkaampi kuin aiemmin käyttämämme teknologia”, Forsskåhl kuvailee.

Ammattitaitoisen yhteistyökumppanin kanssa työnteko on antoisaa

Forsskåhlin mukaan uuden teknologian käyttöönotto sujui mutkattomasti, kun tukena oli asiantuntevan kumppanin. Yhteistyön alkaessa käytiin perinpohjaisesti läpi erilaiset riskit ja mahdolliset ongelmat. Huolellisesti suunnitellun suunnitelman avulla koko prosessi lähti nopeasti liikkeelle.

“NetNordicin kanssa työskentely on ollut alusta asti helppoa ja ammattimaista. He toimivat prosessissa ikään kuin projektinjohtajina, ja meidän asiantuntijamme olivat mukana tekemässä transitiota. Saimme NetNordicilta valmiit suunnitelmat ja aikataulut, joista pidettiin kiinni. Uutta teknologiaa käyttöönottaessa henkilökuntamme sai myös hyvän koulutuksen”, Forsskåhl kertoo.

Integralilla ollaan vakuuttuneita yhteistyöstä, joka yritysten välillä on. Kumppanuus perustuu asiantuntevaan palveluun sekä korkealuokkaisiin ratkaisuihin ja Forsskåhlin mukaan kumppanuus tulee saamaan jatkoa myös tulevaisuudessa yhteisten asiakasprojektien merkeissä.

“Parasta koko prosessissa on ollut erittäin hyvä yhteistyö, joka on toiminut molempiin suuntiin. Tulemme tulevaisuudessakin tekemään NetNordicin kanssa yhteisiä asiakasprojekteja, joihin saamme heiltä teknisiä ratkaisuja sekä asiantuntemusta. Voin ehdottomasti suositella NetNordicia heidän ammattitaitonsa ja toimintatapojensa ansiosta”, Forsskåhl kiittelee.

Suosittelija:

“Saimme NetNordicilta käyttöömme uuden teknologian, joka toimii kuten halusimme. Olemme saaneet aikaan merkittäviä säästöjä erityisesti skaalautuvuuden parantumisen ansiosta. Lisäksi työskentelymme on automatisoitunut ja raportointimme on kehittynyt huomattavasti. Nutanix on selvästi tehokkaampi kuin aiemmin käyttämämme teknologia”

Tomas Forsskåhl, Tuotantojohtaja, Integral Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
NetNordic Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Integral Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili NetNordic Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-omaisuuden hallinta
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin NetNordic Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NetNordic Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

NetNordic Finland - Muita referenssejä

NetNordic Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia