Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatiolla sujuvampi arki – asiakkaat kertovat

BloggausIntegraatio tarkoittaa kahden erillisen toiminnon yhdistämistä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jolloin järjestelmät keskustelevat sujuvasti keskenään. Integraation tarvetta ei usein edes tiedosteta, ennen kuin joku kysyy: Eikö tätä oikeasti voi tehdä yhtään helpommin?

Kun tarve integraatiolle on havaittu, on siihen investoiminen helpompaa. Aina integraation puuttumista ei huomaa, mutta toteutuessaan integraatiot tuovat lisää tunteja työpäivää, tekevät arjesta sujuvampaa tai voivat luoda täysin uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

DOC:lle integraatio mahdollisti uusia palveluita asiakkaille

– Emme päässeet palveluissamme halutulle tasolle olemassa olevilla ratkaisuilla, joten meillä oli selkeä tarve integraatiolle. Avainasemassa oli muokattavuus ja nopea kehitys, kertoo Matti Viljanen Digital Office Company:lta. Ratkaisuna Tammi Digital totetutti integraation, joka yksinkertaisti M-Files-tiedonhallintaohjelmistossa olevien sopimusten sähköistä allekirjoittamista Visma Sign -ohjelmiston avulla.

Toteutettu integraatio mahdollisti DOC:lle täysin uusien palveluiden tarjoamisen asiakkailleen. Integraation avulla sopimuksen siirtyessä Vismaan, järjestelmä lähettää automaattisesti kutsut henkilöille, joiden tulee sopimus allekirjoittaa. Valmis, allekirjoitettu sopimus siirtyy automaattisesti takaisin omalle paikalleen M-Files-järjestelmään.

– Integraatioprojekti Tammi Digitalin kanssa sujui sovitulla tavalla ja aikataulussa. Projektia olemme jatkaneet kehitystarpeiden mukaan, pala kerrallaan, Viljanen kertoo.

Lahden Talot – asiakkaille helpompaa ja sujuvampaa asiointia

– Meillä oli aika uudistaa ja nykyaikaistaa vanhat verkkosivustomme. Halusimme uudistaa verkkosivustomme entistä helppokäyttöisemmiksi helpottamalla asiointia kanssamme, tuomalla tarvittavat tiedot esille entistä paremmin ja tekemällä sivuston selaamisesta sujuvaa ja mukavaa. Tavoitteenamme oli myös tehdä raikkaat ja modernin näköiset sivut, jotka ovat yhtenäiset uudistuneen brändimme kanssa, kertoo Lahden Talot Oy:n markkinointipäällikkö Piia Jokiaho.

Tammi Digital toteutti sivustouudistuksen yhteydessä integraation kiinteistöhallinnanohjelma Tampuuriin. Integraatio mahdollistaa Lahden Talot Oy:n asiakkaille sujuvamman ja miellyttävämmän käyttökokemuksen.

– Olemme tyytyväinen yhteistyöhön Tammi Digitalin kanssa. Integraation haasteellisuudesta huolimatta, työ on sujunut asiantuntevasti, asiakaslähtöisesti ja asiakkaan tarpeita ymmärtäen, sanoo Jokiaho kertoessaan projektin etenemisestä

HELBUS – mobiilisovelluksen sivutuotteena syntyi arkea helpottava integraatio

Tammi Digital oli kehittämässä HELBUS:lle (Helsinki School of Business) omaa OaSIS -ohjelmistoa, jonka sivutuotteena syntyi erittäin hyödylliseksi osoittautunut integraatio Netvisor-taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Laskuihin liittyvä integraatio ei ollut projektin päätavoitteena, mutta se säästää nyt 75 % ajasta, joka ennen käytettiin laskujen hallinnointiin.

– Opiskelijat näkevät nykyisen ja edellisen laskun profiilinsa kautta, ja maksujen seuranta on helpottunut, sanoo George Mossford, Academic Support Manager, HELBUS ja jatkaa:

– Yhteistyö Tammi Digitalin kanssa on ollut kokemuksena erittäin positiivinen. Koimme, että tarpeitamme kuunneltiin ja suunnitelmaa kehitettiin projektin edetessä. Lopullista tuotetta on helppo käyttää ja se on helpottanut meidän kaikkien arkea.

Milloin integraatio on mahdollista toteuttaa?

– Integraatio voidaan luoda, kun yhdistettävistä ohjelmistoista löytyy hyödynnettävissä olevat rajapinnat. Mitä paremmin rajapinnat on dokumentoitu, sitä sujuvampaa on integraatioiden tekeminen. Aina ei tarvittavia rajapintoja löydy, mutta tarve toiminnolle voi olla kriittinen. Mikäli rajapintoja ei voida yhdistää suoraan toisiinsa, voidaan ohjelmistojen välillä käyttää ylimääräistä tulkkaavaa järjestelmää, kertoo Tammi Digitalin teknologiajohtaja Markus Hälinen ja kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä, mikäli integraatioiden mahdollisuudet kiinnostavat.

 

Innostutaan ja suunnitellaan yhdessä – me toteutamme suunnitelmat!

Tammi Digitalin yhteystiedot löydät täältä

Pinterest
Tammi Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

integraatio
Tampuuri
Netvisor
visma sign

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia