Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innovatiivinen sähköinen oppimisympäristö varhaiskasvatukseen

Referenssi
"Haltun väki on helposti lähestyttävää ja mukavaa porukkaa. Ovat jaksaneet selittää missä mennään ja heihin on helppo ottaa yhteyttä, jos joku asia kehitystyössä mietityttää. Vastaukset ovat tulleet kätevästi Slackin kautta ja nopeasti, hyvä Atte ja Jesse!" Sirva Reiman, Projektikoordinaattori Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungissa luodaan varhaiskasvatuksen tulevaisuutta. Vauhtia kehittämiseen haetaan 2019 vuonna alkaneen INNOLLA-hankkeen myötä. Osittain Opetushallituksen rahoittamassa hankkeessa tavoitteena on tehostaa avointen ja monimuotoisten oppimisympäristöjen käyttöä.

Sovelluksessa kehitetään INNOLLA -niminen sovellusratkaisu, joka tarjoaa varhaiskasvattajille uudenlaisen työkalun toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen. Sovelluksella voi luoda perinteiset ryhmärajat ylittäviä toimintaryhmiä ja varata ryhmän toimintaan parhaiten sopivan tilan käyttöönsä.

“Yhteistyö on ollut mukavaa ja kaikki ovat ottaneet hyvin vastaan kehitysideoita”, kertoo Sirva.

Ratkaisun avulla lapsi voi arvioida omia toimintahetkiään selkeitä hymynaamoja käyttäen. Ratkaisu kerää tietoa, jota voidaan myöhemmässä vaiheessa käyttää taustatietona varhaiskasvatussuunnitelmaa laatiessa.

Hankkeeseen osallistuvat Lappeenrannan alueelta Hovinpellon, Lauritsalan ja Pontuksen varhaiskasvatusyksiköt.

“Alkuvaiheessa varhaiskasvattajan näkökulmasta oli vaikea ymmärtää millainen sovelluksesta edes tulisi ja taustatietojen keruu vei paljon aikaa”, kertoo hankkeen yhteyshenkilö Sirva Reiman.

Haltu tukee Lappeenrannan INNOLLA-hanketta tarjoamalla sovelluskehitykseen kaiken tarvittavan osaamisen aina käyttäjäkokemuksen suunnittelusta, testaukseen ja ylläpitoon. Kaupungilla henkilöt hankkeen koordinoinnissa saattavat vaihdella, joten on tärkeää, että yhdellä toimittajalla on tarvittava osaaminen ja ymmärrys yhteisistä tavoitteista ja suunnitelmista. Näin palvelun kehitys jatkuu taukoamatta silloinkin kun hankkeessa ihmiset vaihtuvat.

Suosittelija:

Haltun väki on helposti lähestyttävää ja mukavaa porukkaa. Ovat jaksaneet selittää missä mennään ja heihin on helppo ottaa yhteyttä, jos joku asia kehitystyössä mietityttää. Vastaukset ovat tulleet kätevästi Slackin kautta ja nopeasti.

Sirva Reiman

Pinterest
Referenssin infoboxi
Haltu Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lappeenrannan kaupunki
Ajankohta: 2020 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Sirva Reiman

Lisätietoja

Yritysprofiili Haltu kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Django
React
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

varhaiskasvatus

Siirry yrityksen profiiliin Haltu kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haltu - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Haltu - Muita referenssejä

Haltu - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia