Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"Innofactor on kumppani, johon voi luottaa"

ReferenssiSosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva STEA vastaa Veikkauksen tuottojen jakamisesta kansalaisjärjestöjen toimintaan. Yhteistyössä Innofactorin kanssa kehitetty järjestelmäkokonaisuus käsittää avustuksien hoitamisen kokonaisuudessaan, eikä papereita enää tarvita. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus eli STEA jakoi viime vuonna avustuksia yli 360 miljoonaa euroa. Innofactorilla on vahva julkishallinnon osaaminen ja yhteistyössä heidän kanssaan STEAn digitalisaatio on toteutunut.

"Yhteistyö Innofactorin kanssa alkoi vuonna 2014, jolloin käynnistettiin avustusjärjestelmähanke. Siihen aikaan STEA toimi vielä RAYn avustusosastona. Koska aikaisemmin avustusten haut ja muut prosessit oli hoidettu paperilla, hankkeen myötä siirryimme digitaaliseen maailmaan", tuoteomistaja Anu Mäkinen selventää.

Scrumia asiantuntevan tiimin kanssa

STEAn järjestelmäkokonaisuus koostuu kolmesta osasta. Siihen kuuluu Azuressa sijaitseva verkkoasiointi sekä Microsoft Dynamicsin CRM, joka on STEAn pääasiallinen työväline. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu Dynasty 360°, joka toimii sähköisenä arkistona.

"STEAn avustusjärjestelmällä hoidetaan kaikki prosessit aina avustusten hakemisesta maksatukseen asti. Sen lisäksi sillä hoidetaan valvonta-, seuranta- ja arviointiprosessit", Mäkinen kertoo.

Innofactorin tiimi työskentelee STEAn tiloissa yhdessä Mäkisen kanssa. Tiimin työskentely asiakkaan tiloissa on Mäkisen mukaan tärkeää, kun työskentelytapana on Scrum.

"Tällä hetkellä meillä on kolmen hengen tiimi töissä. He ovat todella mukavia ihmisiä ja olleet erittäin asiantuntevia joka kerta", Mäkinen kehuu.

Innofactor on kumppani, johon voi luottaa

"Luulen, että ilman Innofactoria emme tekisi ketterää kehitystä, ja se olisi todella iso puute", Mäkinen sanoo.

Yhteistyön päätavoite oli päästä papereista eroon ja siinä on onnistuttu. Järjestelmä toimii hyvin ja STEA on kokonaisuuteen tyytyväinen.

"Tärkein hyöty on tietysti hyvä ja toimiva, meitä palveleva tietojärjestelmä, mutta myös se tunne, että on kumppani, johon voi luottaa", Mäkinen summaa.

Lue lisää asiakkuudenhallinnan ratkaisuistamme ja tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Tärkein hyöty on tietysti hyvä ja toimiva, meitä palveleva tietojärjestelmä, mutta myös se tunne, että on kumppani, johon voi luottaa."

Anu Mäkinen, tuoteomistaja, STEA

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maiju Immonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Dynamics 365
Microsoft Dynamics 365
D365
azure
InnofactorDynasty360
Sähköinen arkisto
microsot azure
verkkoasiointi
scrum
asianhallinta
Asianhallintajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia