Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innofactor auttaa iLOQia kasvamaan

Referenssi

Asiakastarina iLOQ

Innofactor tuottaa iLOQille globaalin myyntijärjestelmän tuki- ja kehitystyötä. Dynamics 365 on CRM-järjestelmä ja samalla iLOQin myynnin tärkein yksittäinen järjestelmä. Käyttäjiltä on tullut paljon positiivista palautetta Innofactorin tekemästä kehitystyöstä – järjestelmä palvelee käyttäjiään nyt selkeästi paremmin.

iLOQ tarjoaa asiakkailleen älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja yksittäisestä rakennuksesta aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. iLOQ:n liikevaihto 2019 oli 61M€ ja työntekijöitä on noin 150. Kasvu ja kansainvälistyminen on ollut voimakasta jo monen vuoden ajan. 

"Kasvamme nopeasti, noin 20-30 % vuosittain. Kasvun on syytä tapahtua kannattavasti. Minun tehtäväni on auttaa meitä skaalautumaan kannattavasti erityisesti myynnin ja markkinoinnin alueella", kertoo iLOQin Business Excellence Manager Kassu Vanhala.

"iLOQ on lähtenyt haastamaan perinteistä alaa. Tavoitteemme on olla asiakkaillemme se kumppani, jonka kanssa asioiden tekeminen on kaikista helpointa", Vanhala painottaa.

Asiantuntemusta ja konkretiaa toiminnan kehittämiseksi

iLOQin ja Innofactorin yhteistyö alkoi alkuvuonna 2019, kun Innofactor otti vastuulleen toisen toimittajan kanssa käyttöönotetun Dynamics 365 -järjestelmän ylläpidon ja jatkokehityksen. iLOQ käyttää järjestelmää asiakkuuksien ja myyntiputken hallintaan.

"Innofactorilta on tullut meille osaavat asiantuntijat, hyvää sparria ja konkreettisia ehdotuksia siitä, mitä kannattaisi tehdä. He ovat osanneet tuoda hyvin esiin sen, millaisia vaihtoehtoisia ratkaisupolkuja on olemassa", Vanhala sanoo.

"Myynnille CRM on meidän tärkein yksittäinen järjestelmämme. Myyjät käyttävät sitä joka päivä", Vanhala toteaa.

Power BI -hankkeen avulla myyntiin luotiin reaaliaikainen näkymä

Vanhalan mukaan CRM-järjestelmän käyttäjiltä on tullut paljon positiivista palautetta siitä, miten järjestelmä on muuttunut tukemaan heidän arkeaan entistä paremmin. Kehityspainetta on selvästi ollut ja Innofactorin kanssa tätä kehitystyötä on päästy viemään eteenpäin niin isompien kuin pienempien asioiden osalta.

"Yksi konkreettinen hanke, mikä saatiin nopeassa ajassa maaliin, oli Power BI -hanke. Sen avulla saadaan lähes reaaliaikainen näkymä myynnin tilanteeseen. Tämä näkymä auttaa myyntiä seuraamaan, ovatko he pääsemässä tavoitteisiinsa ja ymmärtämään mitä toimenpiteitä pitäisi tehdä", Vanhala kertoo.

"Innofactor on yhteistyökumppanina luotettava, asiantunteva ja haastaa meitä sopivalla tavalla tekemään asioita paremmin. Näen, että Innofactor pystyy tukemaan meitä kasvussa sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä", Vanhala toteaa.

Tutustu myös muihin asiakastarinoihimme!

Suosittelija:

"Innofactor on yhteistyökumppanina luotettava, asiantunteva ja haastaa meitä sopivalla tavalla tekemään asioita paremmin."

Kassu Vanhala, Business Excellence Manager, iLOQ

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: iLOQ
Ajankohta: 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kati Korhonen, Innofactor

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Dynamics 365
Dynamics 365 for Sales
Microsoft Dynamics 365 CRM

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia