Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Industrial Hackathon III @ Joros Oy!!

BloggausJoros Oy kutsuu Industrial Hackathoniin!

Punkaharjulla sijaitseva, putkentaivutukseen, hitsaukseen ja elektrolyyttiseen kiillotukseen erikoistunut Joros Oy kutsuu uuden teknologian kehittämisestä innostuneet koodarit, devaajat, muotoilijat ja muut kiinnostuneet kisaamaan 24 tuntia kestävään kehittämismaratoniin eli hackathoniin. Hackathon on työpajatyyppinen innovaatiokilpailu, jossa luodaan viikonlopun aikana muun muassa tuotantoa ja tiedonkulkua parantavia ratkaisuja.

Pk-yrityksiin kohdistuvia häkkäystapahtumia on järjestetty tänä vuonna kolmessa yrityksessä. Kokemukset tapahtumasta ovat olleet positiivisia.
- Kohdeyritykset ovat saaneet kilpailusta toteuttamiskelpoisia aihioita toimintansa parantamiseen. Haluamme jatkaa kehittämismenetelmän testausta myös muissa pk-yrityksissä, kertoo Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n kehityspäällikkö Kimmo Haapea.

Häkkäystapahtuman tarkoituksena on saattaa IT- ja muiden alojen yritykset, opiskelijat ja alueen ammattikorkeakoulut yhteyteen tuotannollisten pk-yritysten kanssa. Tavoitteena on luoda ratkaisuja, jotka edistävät kohdeyritysten toimintaa ja joita voisi hyödyntää teollisuudessa laajemminkin.

- IT-alan opiskelijoiden ja yritysten lisäksi mukaan toivotaan myös muotoilijoita, myynnin ja markkinoinnin osaajia sekä esimerkiksi ympäristötekniikan osaajia. Joros Oy:n Industrial Hackathonissa on tarkoitus it-ratkaisujen lisäksi ideoida esimerkiksi uusia putkentaivutukseen perustuvia tuotteita ja nykyistä parempia kierrätysratkaisuja, toteaa toimitusjohtaja Toni Pesonen Joros Oy:stä.

Industrial Hackathon kisataan Joros Oy:n tiloissa 23.- 24.9. Tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa www.industrialhackathon.fi

Vuoden 2016 aikana Etelä-Savossa järjestetään yhteensä 4 vastaavaa tapahtumaa Miksein ja MAMKin koordinoiman Uudistuva teollisuus Etelä-Savossa -hankkeen puitteissa, yhteistyössä valtakunnallisen DigiSyke-hankkeen kanssa. Tapahtumat fasilitoi Observis Oy.

Pinterest
Observis Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Observis kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Observis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Observis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Observis - Muita referenssejä

Observis - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia