Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilmastotalkoisiin tarvitaan myös yrityksiä

BloggausIlmastoviikko huipentui Suomessa 27.10. Ilmastolakkoon. Eduskuntatalon eteen kerääntyi tuhansia nuoria, järjestöjen edustajia, huolestuneita isiä ja äitejä, mutta missä olivat yritykset?

Yrityksillä on mahdollisuus ja velvollisuus osallistua ilmastotalkoisiin, mutta teot ovat olleet vähissä, niin meiltä kuin muiltakin.

Nyt päätimme kuitenkin toimia ja toivoisimme pystyvämme rohkaisemaan muitakin yrityksiä tekemään osansa, jokainen omalla tavallaan. Yhteistyö on tärkeää, koska kaikki eivät voi olla vaikuttavan ilmastotyön asiantuntijoita.

Meidän tapamme toimia on tämä: lanseerasimme ideahaun sosiaalisessa mediassa. Ideahaussa etsimme viikon verran, 4.10. saakka ideoita yhteistyöprojektista. Yhteistyöprojektille tarjoamme ilmaiseksi 10 000 euron edestä full stack ohjelmistokehittäjiemme työtä. Kanssamme projektiin osallistuu myös Idean designtoimisto, joka lahjoittaa projektille palvelumuotoilu- ja asiakaskokemusasiantuntijoidensa työtä.

Ideoita yhteistyöprojektiin voivat heittää mukaan kaikki ilmastonmuutoksen hillinnin, sopeutumisen, ilmastoviestinnän tai tutkimuksen parissa työtä joko kokonaisuudessaan tai projektimuotoisesti, osana muuta toimintaa tekevät tahot: järjestöt, yhdistykset, yritykset, tutkimusryhmät, yhteisöt.

Osallistumisajan päätyttyä kokoonnumme valintaraadin kesken päättämään ideoista toteuttamisekelpoisimman ja vaikuttavimman. Montelin ja Ideanin edustajien lisäksi olemme kutsuneet raatiin ilmastoasiantuntijan ja -vaikuttajan Leo Straniuksen auttamaan päätöksenteossa.

- Ollaan luovia ja tehdään yhdessä jotain uutta ja vaikuttavaa. Vaikka 10 000 euroa ei ole paljon ohjelmistokehitysmaailmassa, on se tarpeeksi saadaksemme aikaa vaikkapa toimivan prototyypin. Samalla saamme mahdollisuuden tehdä pienen osan omasta ilmastovastuustamme, kommentoi toimitusjohtaja Lauri Kainulainen kampanjaa.

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Montel Intergalactic kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Android
iOS
Django
Node.js
React
React Native
Python

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Flutter

Siirry yrityksen profiiliin Montel Intergalactic kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Montel Intergalactic - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Montel Intergalactic - Muita referenssejä

Montel Intergalactic - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia