Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilahduttavinta on asiakkaan onnistuminen

BloggausHaastattelu Codemenin toimitusjohtaja Eero Hyytisestä käsittelee toimeksiantojen ja asiantuntijoiden yhdistämistä sekä asioita, joita asiakkaat arvostavat erityisesti IT-osaajien hankintatyössä.

Miten Codemen varmistaa sopivan osaajan löytymisen asiakasprojektiin? 

Kaiken taustalla on suuri joukko osaavia tekijöitä; meillä on noin 50 omaa asiantuntijaa ja lisäksi verkostoomme kuuluu jo yli 6000 ICT-asiantuntijaa Suomessa. Meillä on Suomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme oikeaa osaamista moninaisiin tarpeisiin.  

Suurin osa verkoston asiantuntijoista toimii freelancereina tai pienemmissä yrityksissä. Tämä on erittäin toimiva malli, sillä me pystymme tarjoamaan asiantuntijoille hyvin mielenkiintoisia projekteja – sisältäen myös julkisen sektorin hankkeita. Verkostosta hyötyvät kaikki.  

Mikä on Codemenin vahvuus suuren osaajapoolin lisäksi? 

Asiakaslupauksemme siitä, että ratkaisemme asiakkaan tarpeet ja huolet laadukkaasti, ja vastaamme täsmälliseen asiakastarpeeseen nopeasti. Lähes poikkeuksetta löydämme hakuprofiilia vastaavan asiantuntijan. Me emme kärsi niinsanotusta osaajapulasta, josta alalla puhutaan nyt paljon.

 

Codemenia kehutaan ripeäksi. Mistä nopeus syntyy? 

Pystymme toimimaan hyvin tehokkaasti, ja yksi olennainen syy tähän on käyttämämme Caleo-alusta. Asiantuntijoiden hallintaan kehitetyn alustan avulla saamme asiakkaan haun saman tien näkyville koko verkostolle. Alusta toimii myös toiseen suuntaan; Caleon avulla saamme nopeasti vastaukset verkostolle koskien hakua ja hanketta. Vasteajat ovat verrattain hyvin lyhyet, mikä on tietenkin kriittisen tärkeää. 

 Mitä asiakkaat arvostavat Codemenin tekijöissä? 

Lähtökohta on se, että etsimme aina parhaan osaajan asiakkaalle. On myös mainittava, että osaajiemme tekemisen taso on huippuluokkaa, mikä on asiakkaan näkökulmasta tietenkin kaiken a ja o. Tekijämme ovat poikkeuksellisen kokeneita, mutta asiakkaamme arvostavat kokemuksen lisäksi myös sitä, että suoritamme kandidaattien validoinnin. Näin säästämme huomattavan paljon asiakkaidemme aikaa.

Mikä on Codemenin verkoston suosion salaisuus?  

Kun pystymme tarjoamaan tekijöille monipuolisia projekteja, heidän kokemansa hyöty verkoston jäsenyydestä säilyy erinomaisella tasolla. Hoidamme verkoston jäsenien puolesta myyntityön, jolloin siitä ei tule heille painetta – ja he voivat keskittyä olennaiseen. Mallin avulla voimme myös ylläpitää erittäin kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen.  

Mitä asioita konsultit arvostavat työssään Codemenilla? 

Suuri asia on varmasti se, että edut ja perusasiat ovat hyvällä ja varmalla tasolla. Toisena näen matalan hierarkian ja tehokkaasti toimivan organisaatiomme, josta saamme usein positiivista palautetta. Parasta on kuitenkin se, että tarjoamme tekijöille mielenkiintoisia ja laadukkaita projekteja. Meillä on jopa kolminkertainen määrä asiakashankkeita useaan alallamme toimivaan tahoon verrattuna. Tämä mahdollistaa työviihtyvyyden ja jatkuvan kehittymisen; ei tarvitse vaihtaa työnantajaa vaan asiantuntija voi vaihtaa hankkeesta toiseen omien kiinnostuksen kohteiden ja mieltymysten mukaan. Tämä kehittää edelleen osaamista ja pitää motivaatiota yllä.  

Codemenilla on entistä laajempi osaajaverkosto kansainvälistymisen kautta. Mitä sanoisit tästä?   

Tämä on erinomainen asia. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme valmiiksi suunnitellun mallin, mikäli he haluavat kokeilla nearshorea, eli palkata projektiin tekijän kansanvälisestä verkostostamme. Me olemme Suomessa tuttu kumppani, jonka kanssa kaikki hoituu vaivatta. Hoidamme asiakaspalvelun alusta loppuun.  

Nearshoren hyödyntäminen on tehty erittäin helpoksi, jos sitä vaan haluaa testata. Näen, että tämä malli on tätä päivää – ja samalla suuri mahdollisuus myös meille kansainväliseen kasvuun.  

Mihin tarpeeseen suosittelet nearshorea?

 

Tämä on huoleton ja vaivaton tapa kokeilla tekijän palkkaamista esimerkiksi juuri Puolasta, jossa meillä on paikallinen toimisto ja alati kasvava verkosto puolalaisista ja ukrainalaisista tekijöistä. Kehittämämme nearshore-asiakashoitomalli poistaa kokeilun riskiä. Me hoidamme kaiken alusta loppuun ja 100 % tyytyväisyystakuun avulla voimme varmistaa, että tekijän palkkaaminen on asiakkaan kannalta myös erittäin turvallista.  

Erityisesti teollisuuden toimialan asiakkuuksissa tämä malli saattaisi olla hyvin toimiva tapa saada huippuluokan ammattilainen osaksi projektia.  

Mikä on parasta työssäsi?

Minua ovat ilahduttaneet erityisesti hetket, joissa asiakas on soittanut ja antanut palautetta, että projektiin palkattu asiantuntija on aivan helmi. Tärkeintä on, että voimme palvella asiakkaitamme laadukkaasti ja tukea heitä toiminnassaan löytämällä haastavimmatkin osaajaprofiilit osaksi projektia. Näin varmistamme asiakkaidemme onnistumisen.  

Millaisille osaajille on kysyntää juuri nyt? 

Me haemme jatkuvasti kehittäjiä, arkkitehtejä ja projektipäälliköitä sekä analytiikkapuolen osaajia. Toki aina voi laittaa myös avoimen hakemuksen. Ennen kaikkea haemme osaavia henkilöitä, jotka ovat hyviä tyyppejä. 

Arvostamme aktiivisia, positiivisia ja erityisesti oppimishaluisia tulevaisuuden tekijöitä. Tutustu työpaikkoihin.

Pinterest
Codemen Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia