Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ikkunavalmistaja ChromoGenics valitsi kasvustrategiansa tueksi Monitor ERP-järjestelmän

ReferenssiVuonna 2016 älyikkunoiden valmistaja ChromoGenics saavutti merkittävän virstanpylvään: he toimittivat ensimmäisen ConverLight Dynamic -älyikkunansa markkinoille. Tämän ansiosta tuotantoa laajennettiin voimakkaasti ja rakennettiin uusi tuotantolaitos. Yrityksen laajentumisstrategia edellytti, että koko liiketoimintaa pystyisi hallitsemaan tehokkaasti yhden kaikenkattavan ERP-järjestelmän kautta. 

ChromeGenics perustettiin vuonna 2003 kahdenkymmenen vuoden uraauurtavan tutkimustyön pohjalta. ChromeGenics on keskittynyt uusien ja vanhojen rakennusten energiatehokkuuden parantamiseen. Kaikki ikkunat räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan, mahdollistaen niiden käytön eri rakennuskohteissa kuten asuinrakennuksissa, toimistoissa, hotelleissa, sairaaloissa ja julkisissa rakennuksissa.

ChromeGenicisin pitkäjänteinen panostus innovatiiviseen tuotekehitykseen tuotti tulosta, kun vuonna 2016, he toimittivat ensimmäisen ”ConverLight Dynamic” -älyikkunansa markkinoille. Tämä vauhditti ChromeGenicisin uutta laajentumissuunnitelmaa. Yritys päätti kasvattaa tuotantoaan ja rakennutti modernin tehtaan Uppsalaan, Ruotsiin. Kasvustrategian myötä syntyi päätös löytää yksi kaikenkattava toiminnanohjausjärjestelmä koko liiketoiminnan hallintaan.

Kaikenkattava toiminnanohjausjärjestelmä kasvun tueksi

ChromoGenicsin kasvusuunnitelman toimenpanoksi oli kriittistä löytää toiminnanohjausjärjestelmä, joka vastaisi liiketoiminnan tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Varmistaakseen laadun jokaisessa tuotannon vaiheessa tarvitsivat he toiminnanohjausjärjestelmän, jolla ohjata, hallita ja dokumentoida valmistusprosessin vaiheet entistä tarkemmin ja tehokkaammin.

ChromoGenicsin ERP-kartoitusprosessi oli kattava ja huolellinen. Heille oli tärkeä löytää kumppaniksi järjestelmätoimittaja, jonka kanssa voi kasvaa yhdessä, toteaa Lars Ericsson ChromoGenicsin talousjohtaja. Tiimi tutki useita eri ERP-ratkaisuja ja päätyivät lopulta valitsemaan valmistavalle teollisuudelle kehitetyn Monitor ERP-järjestelmän. 

ChromoGenicsin toimitusjohtaja Leif Ljungkvist kertoo, että he päätyivät valitsemaan Monitor ERP-järjestelmän koska sen avulla he pystyvät hallitsemaan suhteellisen monimutkaista valmistusprosessiaan.

”Kaikki ConverLight Dynamic -ikkunat käyvät läpi kuusi eri vaihetta ennen toimitusta asiakkaalle. Pienikin virhe matkan varrella vaikuttaa tuotteeseen.”
Leif Ljungkvist ChromeGenicsin toimitusjohtaja

 

ChromoGenicsin talousjohtaja Lars Ericsson korostaa, että Monitor ERP – toiminnanohjausjärjestelmän avulla he ovat onnistuneet ottamaan merkittävän askeleen eteenpäin toimintansa kehityksessä. Monitor ERP-järjestelmä on auttanut määrittelemään oikean hinnoittelun ja parantamaan kustannustietoisuutta, kertoo Ericsson. 

”Koemme, että Monitorin kanssa voimme kasvaa yhdessä. Tarvitsemme tätä ottaaksemme seuraavan askeleen kehityksessämme. Monitor ERP on sopiva järjestelmä tukemaan liiketoimintaamme.”
Lars Ericsson ChromoGenics talousjohtaja

Monitorilla on yli 5 000 asiakasta valmistavasta teollisuudesta

Monitorilla on yli 5000 asiakasta, jotka kaikki ovat valmistavasta teollisuudesta. Kaikki asiakkaamme käyttävät samaa vakiojärjestelmää. Sen ansiosta Monitor ERP-järjestelmä on nopea ja helppo ottaa käyttöön, sekä vaivatonta ylläpitää ja päivittää.

Jos haluat tietää lisää, miten Monitor ERP-järjestelmä sopii liiketoimintaasi, ota yhteyttä suomi@monitorerp.com

Award SeAward ExportAward De

Lue lisää Monitor ERP-järjestelmästä: https://www.monitorerp.com/fi/

Suosittelija:

Koemme, että Monitorin kanssa voimme kasvaa yhdessä. Tarvitsemme tätä ottaaksemme seuraavan askeleen kehityksessämme. Monitor ERP on sopiva järjestelmä tukemaan liiketoimintaamme.

Lars Ericsson ChromoGenics talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: ChromoGenics
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Leif Ljungkvist ChromeGenicsin toimitusjohtaj

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Auditointi
Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

monitor erp valmistavalle teollisuudelle
monitor erp system finland

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia