Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ihminen on Tärkein - Unohda Internet of Things

BloggausIoT, Internet of Things, on viime aikojen hypetetyimpiä termejä. On aika antaa sille uusi, entistä konkreettisempi merkitys, joka löytyy kaikista niistä hyödyistä mitä kyseisellä teknologialla saamme aikaan.

Maailmassa ei ole enää montaa työtehtävää, jotka perustuvat toistoon, toistoon ja toistoon. Esimerkiksi teollinen työ on jo varsin erinäköistä kuin Charles Chaplinin klassikkoelokuvassa Nykyaika, jossa ihmiset tekivät liukuhihnalla vain omaa tarkasti määriteltyä yksitoikkoista tehtäväänsä.

Mutta katsopa lähikauppasi kassaa. Hänen työnsä on kuin suoraan sadan vuoden takaa: ota tuote hihnalta, skannaa se, laita se takaisin hihnalle, ota seuraava tuote, skannaa se, ja niin edelleen, asiakkaasta toiseen, tunti tunnin perään, päivästä ja viikosta toiseen.

Vaihtoehtoisessa maailmassa kassatapahtumat on pitkälti automatisoitu, ja myyjät ovat kaupassa palvelemassa asiakkaita.

Tuo uusi ja fiksumpi tapa tehdä töitä on mahdollista jo nyt. RFID-teknologian ja sitä hyödyntävien ratkaisujemme ansiosta jokaista yksittäistä tuotetta ei tarvitse enää erikseen skannata vaan kehittämämme itsepalvelutiskit tunnistavat kaikki ostokset suoraan ostoskorista tai valmiiksi pakatusta kauppakassista.

Tämä vapauttaa kassahenkilöstön paljon tuottavampaan ja mielekkäämpään työhön. Aiemmin kassoille sidottu henkilöstö voi jalkautua eri puolille myymälää neuvomaan asiakkaita ja vastaamaan heidän kysymyksiinsä – samalla he voivat myös myydä enemmän. Tässä yhtälössä kaikki voittavat: asiakkaat saavat parempaa palvelua, myyjien työ on mielekkäämpää ja kauppa toimii entistä tehokkaammin.

Teknologia ei vapauta vain kaupan kassahenkilöstöä. Älykäs teknologia voi tehostaa myös inventaariota, varastonhallintaa ja monia muita rutiineja. Ihmiset voivat keskittyä mielekkäämpiin ja ennen kaikkea asiakkaille lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Teknologisten yksityiskohtien sijaan meidän tulisi puhua enemmän näistä konkreettisista hyödyistä – siitä miten helpotamme ihmisten jokapäiväistä elämää. IoT tarkoittaa esineiden internetiä, mutta aivan yhtä hyvin lyhenteelle voisi antaa uuden merkityksen: Ihminen on Tärkein.

Ihminen on Tärkein kertoo, miten teknologia voi auttaa yksittäistä ihmistä – sinua. Mutta samalla se näyttää, miten teknologia voi toimia koko ihmiskunnan hyväksi.

RFID-ratkaisujemme avulla yritykset voivat järkeistää materiaalivirtojaan niin että tuotteita valmistetaan todellisen kysynnän mukaan, vain juuri oikea määrä. Näin ratkaisut auttavat vähentämään hävikkiä ja ylituotantoa ja edistävät siten kestävää kehitystä.

Ratkaisumme auttavat ihmisiä myös monella muulla tavalla: ne parantavat tuotteiden jäljitettävyyttä ja siten tuoteturvallisuutta, ne varmistavat että ihmisillä on käytössään esimerkiksi aina juuri heille sopivat työvaatteet. Ratkaisujen käyttökohteita on runsaasti ja teknologian kehitys vain lisää tätä joukkoa.

Olennaisempaa kuin teknologiat sinänsä, on niiden tuottama arvo loppuasiakkaille ja laajemmin koko ihmiskunnalle. IoT, Internet of Things, mahdollistaa hienoja ratkaisuja, mutta IoT, Ihminen on Tärkein, on lopulta se syy miksi niitä suunnittelemme.

Pinterest
Nordic ID Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Nordic ID kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Logistiikka
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Integraatiot
IoT
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Valmistava teollisuus

Teknologia

Open source
Android
iOS
Windows Phone

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

RFID
IoT
sensoriteknologia
pilvipalvelu
varaston hallinta
Inventaario
tuoteseuranta

Siirry yrityksen profiiliin Nordic ID kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nordic ID - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nordic ID - Muita referenssejä

Nordic ID - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia