Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IFS ERP-ratkaisu pilvestä – Aveso Managed Azure Cloud for IFS

Bloggaus

Miltä maistuisi globaalin liiketoiminnan vaatimukset täyttävä ERP-ratkaisu siten, että sinä ja organisaatiosi voitte keskittyä olennaiseen (tässä tapauksessa tarkoitan yrityksesi liiketoimintaa ja sen kehittämistä)? Jos vastaat kyllä ja edellisen lisäksi yrityksesi käytössä on IFS Applications ERP-järjestelmä, niin tämä blogi kannattaa lukea tarkasti loppuun.


IFS-lisenssin mukana myytävää Oracle ASFU (Application Specific Full Use) -lisenssiä on mahdollista käyttää myös virtualisoidussa ympäristössä eli esimerkiksi myös Microsoft Azure -ympäristössä. Meillä Avesolla on mukavasti osaamista sekä Microsoft Azuresta että IFS ERP -järjestelmästä, joten palvelutarjoomasta löytyy tätä nykyä myös pilvipalvelu- ja alustaratkaisu IFS-järjestelmälle.


Standardipalvelu sisältää tuotanto- ja testiympäristöt IFS Applications -järjestelmälle. Ympäristöt luodaan dedikoituun virtuaaliverkkoon, joka liitetään Asiakkaan sisäverkkoon site-to-site VPN-tunneloinnin avulla. Tämä tarkoittaa, että ympäristöt toimivat samaan tapaan kuin ne olisivat asiakkaan omia palvelimia asiakkaan omassa palvelinkeskuksessa. IFS-järjestelmän kirjautuminen tapahtuu samaan tapaan kuin on-premise installaatiossa ja IFS-järjestelmän käyttämät tulostusagentit voidaan asentaa asiakkaan sisäverkkoon tausta- ja automaattitulostuksen tukemiseksi.


Muistutuksena pilvipalveluratkaisun kiistämättömät edut:


  1. Skaalautuvuus. Koskee samalla kertaa resursseja ja kustannuksia. Esimerkiksi uusien testiympäristöjen lisääminen ja poistaminen tarpeen mukaan.
  2. Tietoturva. Microsoftin palvelinkeskusten tietoturva on omaa luokkaansa moneen pienempään toimijaan verrattuna. Lisäksi esimerkiksi varmuuskopioiden hajauttaminen on helppoa.
  3. Asiantuntijaresurssit. Viisas ulkoistaa harvoin tarvittavat asiantuntijaresurssit ja keskittää voimansa ydinliiketoiminnan kehittämiseen.


Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä jukka.hietikko@aveso.fi tai soita 040 825 2944.


Blogi on julkaistu Aveson verkkosivuilla 29.5.2020. Lue alkuperäinen blogi tästä

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Big Data
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Master Data MDM
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Azure
Microsoft
Oracle

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS ERP
ERP-integraatiot
ERP-käyttöönottoprojektit
Cloud-ERP
ERP kehitys

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia