Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IFS Cloud taloushallintoon

VideoIFS Cloud -järjestelmä tarjoaa täysin integroidun taloushallintoratkaisun, jolla pystyy hallinnoimaan yhdestä paikasta saumattomasti ja automaattisesti talouden tapahtumia, raportointia sekä ennusteita. Tässä blogissa kerromme muutaman noston, mikä tekee IFS-järjestelmästä modernin ja toimivan vaihtoehdon yrityksen taloushallintojärjestelmäksi.

1. IFS Lobbyt sekä raportointi & analytiikka 

IFS Lobbyt mahdollistavat intuitiivisen ja hierarkkisen rakenteen taloushallinnon työntekijöille. IFS Lobbyt tarjoavat aloitussivut yrityksen jokaiselle toiminnolle, joissa käyttäjä laskeutuu suoraan oman toimintonsa laskeutumissivuille. Lobbyt ovat helposti personoitavissa käyttäjälle sopiviksi; jopa ilman IT:n tai konsulttien tukea. 

IFS Cloudissa pystyy tarkastelemaan aina reaaliaikaista analytiikkaa yhdestä järjestelmästä sekä nopeasti ja helposti tutkimaan dataa myös raporttien takaa. 

IFS Cloud -järjestelmän sisäänrakennetun Business Intelligence -toiminnallisuuden avulla pystyy keräämään dataa haluamistaan lähteistä ja luomaan kerätystä datasta intuitiivisia raportteja. Tämä toiminnallisuus yhdistettynä aikaisemmin mainittuihin IFS-lobbyihin antaa mahdollisuuden luoda käyttäjäkohtaiset dashboardit, jotka on kerätty käyttäjälle oleellisesta datasta. Järjestelmänkäyttäjä pystyy luomaan ilman ohjelmointia itselleen mieleisiä näkymiä omista KPI-mittareista, jotka päivittyvät reaaliajassa. Tai esimerkiksi yrityksen talousjohtajana pystyt CFO-näkymästä tarkastelemaan tärkeimpiä tunnuslukuja reaaliajassa jo ennen kuukausikatkosta. 

Lisäksi IFS Business Reporter -työkalu mahdollistaa Excelin saumattoman yhdistämisen IFS-järjestelmään, jossa data liikkuu reaaliajassa alustojen välillä.

2. Prosessien automaatio 

IFS on panostanut paljon automatisoidakseen yrityksien keskeisiä prosesseja. Tästä hyvänä taloushallinnon esimerkkinä on automatisoitu ostolaskujen käsittely. IFS Cloudissa ostolaskujen käsittely on automaation avulla hyvin suoraviivaista, helppoa ja nopeaa. Automatisaatio tehostaa työtä vähentämällä manuaalisten transaktioiden syöttämistä, joka myös vähentää virheiden mahdollisuutta. Lisäksi IFS Aurena -mobiilikäyttöliittymän avulla ostolaskujen hyväksyntä on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. 

IFS Cloud -järjestelmän automaation avulla voit tehdä muun muassa: 

 • Tiliöintitiedot suoraan verkkolaskusanomalta 
 • Tiliöintitäydennykset 
 • Toimittajan esitiliöinti 
 • Käytä viimeisimpiä toimittajan tiliöintejä
 • Lyhytkoodit (esim. kirjottamalla FREIGHT, saadaan täydelliset tiliöintitiedot, kuten kirjanpidontili, kustannuspaikka ja osasto) 
 • Automaattinen pyöristyserojen käsittely 
 • Automaattinen tilien täsmäytys

3. Moniyritys -toiminnallisuus. 

IFS Cloud -järjestelmän moniyritys -toiminnallisuuden avulla pystyy tehostamaan ja yhdenmukaistamaan toimintatapoja eri yritysten välillä. Järjestelmän käyttäjä voi luoda yritysryhmän, jonka avulla päivittäisiä ja kuukausittaisia toistuvia toimintoja voidaan monitoroida, ajastaa ja automatisoida. Toimintoja on esimerkiksi: 

 • Tositteiden käsittely 
 • Kirjanpidon saldojen täsmäytys 
 • Valuuttakurssien päivittäminen 
 • Käyttöomaisuuden poistoajot 

Mikäli haluat kuulla lisää IFS Cloud taloushallinnosta tai yleisesti IFS Cloud kokonaisratkaisusta niin ole meihin yhteydessä! Sivuhuomiona IFS-asiakasyrityksille: Avesolta nyt saatavilla ratkaisu, jonka avulla et tarvitse erillistä maksuliikenneohjelmaa IFS:n kylkeen, vaan maksuliikenne kulkee sujuvasti suoraan IFS:n ja pankin välillä. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kuulla ratkaisusta lisää! 

Ota yhteyttä Avesoon. Lue lisää Aveson IFS ERP -palveluista.

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS Cloud
IFS ERP
IFS Finance
IFS taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia