Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IFS Cloud mobiilikäyttö – esimerkkinä digitaaliset kunnossapidon palvelut

VideoIFS Aurena on selainpohjainen web-käyttöliittymä, joka tarjoaa loppukäyttäjille intuitiivisen ja responsiivisen käyttökokemuksen. IFS Aurena mahdollistaa työnteon ja järjestelmän käytön kaikilta ruuduilta – myös mobiilissa, jolloin ERP-järjestelmä kulkee mukanasi aina myös taskussa. Asiakaslähtöinen suunnittelu ja sitä myötä erinomainen käyttäjäkokemus lisäävät työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta, kun työt pystytään suorittamaan ja kirjaamaan ketterästi järjestelmään missä ja milloin vain.

Videon esimerkiksi valittiin tuulivoimalan kenttähuollon käyttötapaus, jossa huoltoteknikko käy vaihtamassa varaosan vahingoittuneen osan tilalle. Videossa havainnollistetaan, miten IFS Aurena web-käyttöliittymän avulla huoltoteknikko voi suorittaa työn alusta loppuun puhelimesta. IFS Cloud mobiilikäytön avulla huoltoteknikko pystyy tekemään muun muassa seuraavat toimenpiteet:

  • Työtehtävän kuittaus 
  • Etenemisen raportointi 
  • Tehokas tiedonkeruumahdollisuus (optinen tekstin luku, viivakoodit) 
  • Työajan raportointi 
  • Työn dokumentointi (myös kuvat)

Mobiilikäytön voidaan todeta olevan erittäin hyvä toiminnan tehostamiseen ja luomaan jopa kustannussäästöjä. Esimerkiksi viivakoodien lukeminen puhelimella mahdollistaa kalliiden ja ylläpitoa vaativien ”hand-held” -viivakoodilaitteiden korvaamisen omilla työpuhelimilla. Mobiilikäytön avulla ERP-järjestelmästä löytyvää tietoa pystyy hyödyntämään läpinäkyvästi koko organisaatiossa. Järjestelmästä nähdään esimerkiksi reaaliajassa, missä vaiheessa kenttätyöt ovat ja kuka on matkalla minne. IFS Aurenan modernit teknologiat myös nopeuttavat työn jouhevuutta, kun työntekijä saa käyttöönsä puhelimen kameran, jota voi käyttää viivakoodien lukemisen lisäksi esim. optiseen tekstin lukemiseen (OCR) ja kuvien ottamiseen työn dokumentointia varten järjestelmään.

Lue lisää Aveson sivuilta IFS-palveluistamme!

Pinterest
Aveso Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Aveso kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Telekommunikaatio
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

IFS
IFS Cloud
IFS ERP
Kunnossapidon toiminnanohjaus
Huolto ja kunnossapito
kunnossapitojärjestelmä
IFS Aurena

Siirry yrityksen profiiliin Aveso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aveso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aveso - Muita referenssejä

Aveso - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia