Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen: tutustu teknologia­trendeihin

BloggausOlet varmasti jo kuullut tämän hetken tärkeimmistä ICT-trendeistä. Yrityksissä investoidaan nyt erityisesti liiketoiminnan automaatioon sekä tekoälyn ja analytiikan hyödyntämiseen. Canoraman blogissa kerromme, mitkä ovat näiden teknologiatrendien mahdollistamat liiketoimintahyödyt, ja miksi juuri niihin kannattaa yrityksissä nyt panostaa.

Tämän hetken tärkeimmät teknologiatrendit liiketoiminnassa

  1. Liiketoiminnan automatisointi
  2. Tekoäly prosessien ja tiedonhallinnan tukena
  3. Analytiikka päätöksenteossa ja johtamisessa

Liiketoiminnan automatisointi

Yritykset panostavat nyt automaatiostrategiaan, jonka tavoitteena on sujuvoittaa liiketoimintaprosesseja, parantaa työn laatua ja sitä kautta saavuttaa muun muassa kustannussäästöjä. Liiketoiminnan automaatio onkin yleistynyt erityisesti automaatioteknologian kustannusten laskettua teknologian kehittyessä. Kyseessä ei ole siis enää suuryritysten yksinoikeus, vaan automaation hyödyistä voidaan nauttia nyt myös pk-yrityksissä. Nykyään yksinkertaisten liiketoimintaprosessien automatisointi onkin yrityksissä arkipäiväistä.

Tiesitkö? Hyödynnämme automaatioita muun muassa tiedonhallinnan ratkaisuissa. Modernien ratkaisujen avulla voidaan tehostaa niin dokumenttien hallintaa kuin vaikkapa sopimusprosesseja. Lue lisää täältä >>

Merkittävimmät liiketoimintahyödyt saadaan kuitenkin kokonaisten liiketoimintaprosessien automatisoinnista. Yksittäisten työvaiheiden, kuten myyntitilauksen kirjaamisen, sijaan automaatiostrategiassa kannattaakin keskittyä kokonaisten prosessien, kuten tilaus-toimitusketjun, tehostamiseen automaation keinoin.

Tällä hetkellä automaatioita on valjastettu useissa yrityksissä koemielessä liiketoiminnan tueksi. Raporttien mukaan varsinaiset vaikutukset liiketoimintaan alkavat konkretisoitua 2020 luvun puolivälissä. Siksi automaatioihin kannattaakin nyt panostaa – proaktiivisella ICT:n kehittämisellä rakennetaan nyt kilpailuetua.

Lue artikkeli loppuun klikkaamalla Canoraman blogiin >>

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia