Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-järjestelmähallinta takaa HW Companyn sujuvan liiketoiminnan

ReferenssiCanoraman ja HW Companyn yhteistyö alkoi alkuvuodesta 2019, kun HW Companyn Esko Erkkilä oli yhteydessä entuudestaan tuttuihin toimijoihin kyllästyttyään kasvaneen IT-infran solmukohtiin ja kaipasi sujuvampaa kokonaisuutta, joka on harkiten rakennettu. Canoraman yhteyshenkilö Kalle Hagman kertoo prosessin alkaneen huolellisella alkukartoituksella, jossa käytiin läpi ongelmakohdat ja haavoittuvuudet asiakkaan järjestelmässä. “Halusimme päästä eroon purkkaratkaisuista, joihin joudutaan turvautumaan kiireen keskellä ja pahimmassa tapauksessa lopputuloksena on sekava ja haavoittuvainen järjestelmä”, Hagman kuvailee.

Lue verkkosivuiltamme, kuinka ratkaisimme HW Companyn haasteet tehostamalla ICT-järjestelmähallintaa. Nykyisin yhteistyö on syventynyt tuki- ja ylläpitovaiheeseen. Lue blogistamme Esko Erkkilän kokemuksia siitä!

Lue lisää

Suosittelija:

Meidät pidettiin todella hyvin ajan tasalla projektin etenemisestä säännöllisten palavereiden myötä ja koko projekti eteni täydellisesti aikataulussa ja sovitulla tavalla, joten emme voisi olla tyytyväisempiä. Yhteistyö on sujunut esimerkillisesti! Olemme aina tietoisia siitä mitä toimenpiteitä on tehty ja myös laskutus on hyvin selkeää, jokainen työvaihe kestoineen on eritelty todella hyvin, mikä on asiakkaana luonnollisesti hyvä asia.

Esko Erkkilä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Canorama Oy logo

Tiedot

Tilaaja: HW Company
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kalle Hagman

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Auditointi
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia