Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT DIRECT nyt Oulussa

BloggausAvasimme toimipisteen Ouluun ratkomaan pohjoissuomalaisten yritysten IT-rekrytointihaasteita. 

Oulun toimiston vetäjänä toimii pitkän linjan ICT-ammattilainen Jouko Karhu (ei näy yllä olevassa kuvassa ;)). Hän on tehnyt ICT:n parissa töitä 26 vuoden ajan muun muassa teleoperaattorin tuote- ja tuoteryhmäpäällikkönä. Silloin hän toimi myös yli 10 asiantuntijan esimiehenä.

Aiemmin Joksalla oli projektivastuu laajojen ICT- kokonaisratkaisujen toimittamisesta; alkaen kaapeloinnista tietoverkkolaitteiden asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Siinä tehtävässä tuli myös projektin alihankkijoiden koordinoiminen tutuksi. Myyntityö keskisuurille ja isoille yrityksille sekä julkishallinnolle on opettanut ymmärtämään usean eri toimialan liiketoimintaa.

Asiantuntija- sekä päällikkötason rekrytointia Jouko on tehnyt usean organisaation palveluksessa. Yrittäjänä sekä työnantajana erityisen arvokkaaksi on osoittautunut oppi siitä, kuinka tärkeää on löytää oikea tekijä osaksi yrityksen toiminnan kehittämistä. 

Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi kaikki maanosat ovat olleet toimintaympäristönä, joten kansainvälisten osaajien kanssa toimiminenkin sujuu luontevasti. 

Työn ulkopuolella Jouko tykkää kalastaa ja liikkua luonnossa. Kuntosali ja uimahalli auttavat jaksamaan sekä joogalla saa kroppaa ja mieltä venytettyä kestämään kovatkin paineet.

Joukon tavoittaa p. 044 364 2001; jouko.karhu@ictdirect.fi

Pinterest
ICT Direct Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili ICT Direct Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

suorahaku
IT-rekrytointi
Oulu
kansainvälinen rekrytointi

Siirry yrityksen profiiliin ICT Direct Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

ICT Direct Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

ICT Direct Finland - Muita referenssejä

ICT Direct Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia