Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IBM Cognos Analytics on myös pilvessä

BloggausPilviratkaisut alkavat monen vuoden ponnistelujen jälkeen lisääntyä yritysten käytössä. Tämä näkyy myös Invencon asiakasprojekteissa. IBM Cognoksella on myös erinomaisia ratkaisuja tähän tarkoitukseen.Pilviratkaisuihin siirtymistä tukee myös se, että käyttäjät saavat uudet Cognos-päivitykset heti käyttöönsä.

IBM:n pilviratkaisut lyhyesti

IBM tarjoaa kolmea eri tyyppistä pilviratkaisua Cognos Analytics -asiakkaille: Standard, Plus ja Premium. Käyttäjämäärä näissä on vähintään yksi. Tämä madaltaa uusien asiakkaiden kynnystä aloittaa/siirtyä Cognos-käyttäjiksi. Näiden lisäksi tarjolla on Cognos Analytics On Cloud Dedicted, joka on Saas-pohjainen. Tämässä minimi käyttäjämäärä on sata. CA On Cloud Dedicated –ratkaisulla on jo paljon olemassa olevia asiakkuuksia. Kaikki Cognos Analytics Cloud -ratkaisut pyörivät IBM:n cloudissa.

Standard-versiolla voit rakentaa dashboardeja ja tarinoita (stories). Tätä on myynnissä rajoitetuin ehdoin. Plus-versiossa voi edellä mainittujen lisäksi paremmin tutkia ja analysoida dataa. Esimerkiksi data on nopeasti ja paremmin analysoitavissa tavalla, joka ei ole ennen ollut mahdollista. Cognoksen workspace on taipuisa työtila, jolla ad hocina tutkit dataa ja teet siitä erilaisia löydöksiä.

Premium-versiolla saat edellä mainittujen lisäksi laadukkaampia raportteja ja voit ajastaa raportteja.

IBM Cognos Analyticsin pilviversioon voi tutustua ilmaiseksi

IBM Cognos Analyticsin 30 päivän ilmaisversio on kätevä tapa testata pilven sopivuutta omaan ympäristöön. Sen perustaminen on helppoa ja nopeaa. Siihen saa kytkettyä viisi käyttäjää. Trial-versiossa pääsee kiinni yrityksen omaan on-premise tietokantaan. 

Ilmaiseversiota voi käyttää samoin kuin nykyistä ympäristöä. Sillä voi testata mallinnusta, dashboardeja, tarinoita (stories), tutkia dataa ja tehdä raportteja. Tämä on myös mainio keino tutustua Cognos Analyticsiin, jos yrityksenne harkitsee uutta BI-ympäristöä tai sen vaihtoa. Trial version sisällön voi myöhemmin konvertoida maksullisiin versioihin.

Voit tutustua IBM Cognos Analyticsin ilmaisversioon oheisesta linkistä: https://www.ibm.com/fi-en/products/cognos-analytics

Cognos Analytics ja tietokannat

IBM Cognos Analyticsin pilviversio voi hyödyntää tietokantoja pilvestä kuin myös ladattua dataa. Analyticsiin on myös rakennettu turvallinen portti (secure gateway) on-premise dataan. Pilviversiolla voi analysoida dataa useammasta tietolähteestä samanaikaisesti.

Cognos Analytics kehittyy jatkuvasti

IBM Cognos on kehittänyt raportoinnin käyttökokemusta uudella innovaatiolla: explore experience. Cognos ehdottaa erilaisia visualisointeja sekä analysointikohteita, joiden avulla käyttäjä voi saada uusia oivalluksia datastaan. Uusimmassa 11.1 versiossa on esimerkisi uusia visualisointeja, väripaletit ovat kustomoitavissa, tuki monisyiselle (multi-grain) faktatauluille.

IBM on panostanut vahvasti tekoälyyn (AI), mikä näkyy Cognos Analyticsissä. Analyticsistä löytyy uutta kyvykkyyttä, kuten vuorovaikutteinen keskustelu, edistynyt analytiikka, AI-ehdotukset visualisoinnille ja oivalluksille (insight) sekä käyttäjäkeskeinen tiedon valmistus ja mallinnus. Katso IBM:n julkaisema demo aiheesta.

Invenco tukee

Invencon asiantuntijat tukevat yritystänne matkalla on-premise-ympäristöstä pilviratkaisuihin sekä uusia asiakkaita Cognoksen käyttöönotossa. Voimme tehdä kanssanne laskelmia, jotta voitte vertailla kuluja on-premise-ympäristö vs. pilviympäristö.

Invencolla on tarjota myös tuki- ja ylläpitopalveluita (Invenco Care) Cognos-asiakkaille. Meillä on usean vuoden kokemus Cognos-ympäristöjen ylläpidosta. Tukipalvelut ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kysy lisätietoja Invencon asiantuntijoilta, mikäli yrityksenne haluaa tutustua Cognokseen tai Cognoksen pilviratkaisuihin.

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

IBM

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IBM Cognos BI
pilvipalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia