Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvinvointisovellus - Ideasta ratkaisuksi unettomuuteen

ReferenssiPsycovery Oy:n psykologi Henry-Petteri Kingilla ja lääkäri Ida Hookanalla oli idea: hyvinvointisovellus, joka auttaa unettomuuteen. Unettomuuden hoidon asiantuntijat halusivat kehittää hyvinvointisovelluksen, joka tarjoaa kokonaisvaltaista apua unettomuuteen. Kehitimme heille monipuolisen uniterapiasovelluksen, joka toimii sekä mobiilaitteessa että tietokoneen web-selaimessa.

Hyvinvointisovellus Uinu – Henkilökohtaista uniterapiaa kännykkään

”Ihmiset voivat päätyä unettomuuteen erilaisia reittejä. Toisella se voi olla stressi, toisella muuttunut elämäntilanne tai vaikka perinnöllisyystekijät, jotka sille altistavat”, kertoo Henry-Petteri King. Koska syitä unettomuuteen on monia, on hyvinvointisovellus Uinu suunniteltu auttamaan unettomuudesta kärsivää juuri hänelle tehoavilla tavoilla.

Videolla Henry-Petteri King kertoo yhteistyöstä Tecinspiren kanssa.

Sovelluksen kehittäminen lähti asiakkaan ideasta

”Meidän osalta yhteistyö Tecinspiren kanssa lähti siinä vaiheessa, kun oltiin vielä alkutekijöissä. Meillä oli idea ja yhteistyössä Tecinspiren kanssa lähdettiin kehittämään sovellusta. Tecinspiren porukka auttoi toteuttamaan haluamamme vision tyylikkääksi ja toimivaksi ratkaisuksi. 
Me ollaan saatu Tecinspiresta luonteva kumppani, jonka kanssa lähteä viemään tätä asiaa eteenpäin. Kun meillä ei taustaa ole tässä asiassa, niin se onnistui luontevasti Tecinspiren kanssa.”
Henry-Petteri King, psykologi, Psycovery Oy

”Uinu auttaa unettomuuteen monta eri reittiä. Yksi on se, että Uinu seuraa unettoman öitä: miten hän nukkuu, milloin herää, kuinka kauan nukahtamisen menee. Sovellus pyrkii antamaan personoitua ohjeistusta siitä, mihin aikaan kanssa mennä nukkumaan, jotta uni saadaan eheäksi”, kertoo Henry-Petteri King.

Toinen tapa, jolla hyvinvointisovellus pyrkii vaikuttamaan, on elintapatekijöiden muuttaminen. Hyvin pienillä muutoksilla elintapoihin voi saada merkittävää vaikutusta unettomuuteen. Kolmas tekijä on unettoman ajatusmalleihin ja tunteisiin vaikuttamalla.

Videolla kerrotaan Uinun ominaisuuksista.

Hyvinvointisovellus vaatii osaavan kumppanin

Tecinspiren ja Psycoveryn yhteistyössä syntynyt Uinu on esimerkki siitä, miten teknologia ja terveydenhuollon asiantuntemus yhdistyvät parantamaan ihmisten hyvinvointia. Suomessa ei ole tähän saakka ollut unettomuuteen tarkoitettua, ilman lääkärin lähetettä saatavaa sovellusta. Uinu on hyvinvointisovellus, joka on saatavilla ilman lääkärin lähetettä, mikä tekee siitä saavutettavan työkalun kaikille unettomuudesta kärsiville.

”Yhteistyössä Tecinspiren kanssa on ollut mahtavaa nimenomaan saumaton ja lämminhenkinen yhteistyö. Me voitiin vapaasti kysyä ja päästä kärryille sovelluskehityksestä. Tecinspiren henkilökunta osasi heittää ehdotuksia ja huomioita, joita itse emme olisi osanneet ajatellakaan. Lisäksi Tecinspire oli tukena myös rahoituksen hakuprosessissa.
Palvelu on ollut toimivaa, joustavaa ja yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja mielekästä. Työntekijät on saatu tarpeen vaatiessa kiinni nopeastikin ja toiminta on ollut asiakaslähtöistä. Lopputuloksena olemme saaneet tyylikkään ja käytännönläheisen ratkaisun. Suosittelemme ehdottomasti Tecinspireä myös muille.”
Henry-Petteri King

Tecinspiren ja Uinun yhteinen tarina on loistava esimerkki siitä, miten innovatiivinen ohjelmistokehitys voi edistää terveyttä ja hyvinvointia. Jos etsit kumppania hyvinvointisovelluksen kehittämiseen, Tecinspire on osoittanut kykynsä tuottaa ratkaisuja, jotka todella muuttavat elämää.

Suosittelija:

”Meidän osalta yhteistyö Tecinspiren kanssa lähti siinä vaiheessa, kun oltiin vielä alkutekijöissä. Meillä oli idea ja yhteistyössä Tecinspiren kanssa lähdettiin kehittämään sovellusta. Tecinspiren porukka auttoi toteuttamaan haluamamme vision tyylikkääksi ja toimivaksi ratkaisuksi. Me ollaan saatu Tecinspiresta luonteva kumppani, jonka kanssa lähteä viemään tätä asiaa eteenpäin. Kun meillä ei taustaa ole tässä asiassa, niin se onnistui luontevasti Tecinspiren kanssa.” Henry-Petteri King, psykologi, Psycovery Oy

Henry-Petteri King

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tecinspire Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Psycovery Oy
Ajankohta: 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Kivioja, CEO, teemu.kivioja@tecinspire.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Tecinspire kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Analytiikka
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Google
Android
iOS
Angular
Node.js
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Toteutustyö

Omat tagit

tecinspire
Ketterä kehitys
progressive web app
pwa

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Muita referenssejä

Tecinspire - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia