Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvinvointisovellukselle yli 3000 latausta julkaisuviikolla Suomessa

ReferenssiFat Burning Female -mobiilisovellus tuo suositun hyvinvointi- ja laihdutusmenetelmän jokaisen saataville. Sovellus sisältää personal trainereiden luomat kotitreenit videoineen ja ruokavaliot sisältäen reseptit ja ostoslistat. Mobiilisovellus oli odotettu ja sitä ladattiin heti julkaisuviikolla yli 3000 kertaa Suomessa.

Sovellus tuo lisäarvoa asiakkaille ja tukee liiketoiminnan kansainvälistymistä. Sovellus skaalautuu käyttäjien määrän mukaan. Mobiilisovelluksessa on panostettu erityisesti visuaalisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kuinka sovelluksen toteutus tehtiin?

Mobiilisovellus toimii sekä Androidilla että iOS:illa. Kehitys tapahtui tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa täysin etäyhteyksien avulla. 

Tecinspirellä oli kokonaisvastuu projektista sisältäen ohjemistoarkkitehtuurin, teknologiat ja ohjelmistokehityksen. Käyttöliittymäsuunnitelmat saatiin asiakkaalta ja niitä tarkennettiin yhteistyössä projektin aikana. Mobiilisovellus kehitettiin Flutterilla ja hallintaominaisuudet Angularilla ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä hyödyntäen. 

Mitä ominaisuuksia kehitettiin?

Ohjelmistokokonaisuus sisältää paljon ominaisuuksia kuten:

  • Treeniohjelmat
  • Treeniohjeet ja liikevideot
  • Ruokavaliot
  • Reseptit
  • Ostoslistat
  • Edistymisen seuranta kotimittausten ja vertailukuvien avulla
  • Ilmainen kokeilujakso ja maksuominaisuudet
  • Hallintaominaisuudet ruokavalioille, resepteille ja treeniohjelmille

Asiakaspalaute:

“Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen.

Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella näyttävä ja helppokäyttöinen Fat Burning Female sovellus. Sovellus on tarkoitettu tehokkaaseen rasvanpolttoon naisille. Se sisältää paljon ominaisuuksia päivittäisistä ateriasuunnitelmista ja resepteistä kotitreeneihin sekä tulosten seurantaan.

Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet, joilla voimme lisätä ja muuttaa mm. ateriasuunnitelmia, reseptejä ja treeniohjelmia. Sovelluksen avulla saamme merkittävää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme sekä liiketoimintaamme.

Sovellusta on ladattu ensimmäisen julkaisuviikon aikana Suomessa jo yli 3000 kertaa. Olemme hyvin ylpeitä sovelluksesta ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita”

-Fredu Sirviö, Toimitusjohtaja, Kickstart Lifestyle Pty Ltd.

Lisätietoja:

https://www.tecinspire.com/referenssit/fbf-mobiilisovellus/

https://www.fatburningfemale.fi/

Suosittelija:

“Lähdimme toteuttamaan Tecinspiren kanssa supersuositun Fat Burning Female laihdutusmenetelmämme sovellusversiota. Sovelluksen avulla tuomme kaikkien saataville menetelmämme, joka on auttanut tuhansia naisia polttamaan rasvaa ja löytämään lisäenergian. Kansainvälistymisellä oli iso merkitys sovelluksen kehityksen aloitukseen. Kehitysvaihe onnistui hyvin ja lopputuloksena on todella näyttävä ja helppokäyttöinen Fat Burning Female sovellus. Sovellus on tarkoitettu tehokkaaseen rasvanpolttoon naisille. Se sisältää paljon ominaisuuksia päivittäisistä ateriasuunnitelmista ja resepteistä kotitreeneihin sekä tulosten seurantaan. Lisäksi Tecinspire toteutti meille hallintaominaisuudet, joilla voimme lisätä ja muuttaa mm. ateriasuunnitelmia, reseptejä ja treeniohjelmia. Sovelluksen avulla saamme merkittävää lisäarvoa ja hyötyä asiakkaillemme sekä liiketoimintaamme. Sovellusta on ladattu ensimmäisen julkaisuviikon aikana Suomessa jo yli 3000 kertaa. Olemme hyvin ylpeitä sovelluksesta ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita”

Fredu Sirviö, Toimitusjohtaja, Kickstart Lifestyle Pty Ltd.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tecinspire Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Kickstart Lifestyle Pty Ltd.
Ajankohta: 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teemu Kivioja, CEO, 050 547 9571

Lisätietoja

Yritysprofiili Tecinspire kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Testaus ja laadunvarmistus
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa
Koulutusala
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Google
Android
iOS
Angular
Node.js
Javascript
Linux
Mac OS
Windows
WooCommerce

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

tecinspire
Alustariippumaton kehitys
pwa
progressive web app
hybridikehitys
ketterä

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Muita referenssejä

Tecinspire - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia