Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvinvointi-indeksi -mittaus

ReferenssiMiten tavoittaa potentiaaliset asiakkaat, jos sähköpostit ja puhelinsoitot eivät riitä? Tähän monella alalla tuttuun haasteeseen tartuttiin Suomen Urheiluopistoissa. Reason pyydettiin avuksi muotoilemaan tarpeeseen sopiva kirkas visio ja toteutus. Alkukevään aikana suunnittelimme ja rakensimme selainpohjaisen työkalun hyvinvointi-indeksin mittaukseen. Ensimmäinen versio sovelluksesta on aktiivisessa testauksessa Tanhuvaaran Urheiluopistolla ja kesälomien jälkeen sovellus pääsee tositoimiin.

Projektin yhteyshenkilönä toiminut Tanhuvaaran Työhyvinvointipäällikkö Sami Piisilä kertoo, että Tanhuvaarassa sovellusta on kokeiltu oman henkilökunnan kanssa. Reasonin Samin tekemä design ja käyttöliittymäsuunnittelu saavat kiitosta kaimalta.

”Palaute henkilökunnalta on ollut hyvää ja sovellus on todettu helppokäyttöiseksi”, kertoo Piisilä.

On hieno kuulla että sovellus koetaan helppokäyttöiseksi, sillä kiinnitimme projektissa erityisesti huomiota käyttäjäkokemukseen ja hioimme sitä palvelumuotoilun keinoin.

Sähköpostikampanjat jäävät monesti yksipuoliseksi ovien koputteluksi. Sovelluksen avulla päästään vuorovaikutukseen yritysten HR:n kanssa ja voidaan tarjota asiakkaille hyötyä heti alkumetreillä. Sovelluksesta saatujen tietojen perusteella palveluiden kohdentaminen on ketterämpää.

Myynnin työkaluksi rakennettu sovellus on ilmainen yrityksille ja sillä kartoitetaan henkilöstön fyysisen kunnon tasoa. Sovellus mittaa vastausten perusteella hyvinvointi-indeksin ja indeksin avulla voidaan ehdottaa toimenpiteitä yrityksen työhyvinvoinnin kohentamiseksi.

Yhteistyö urheiluopistojen kanssa ei lopu sovelluksen ensimmäisen version valmistuttua. Seuraavien kuukausien aikana sovellusta kehitetään ja viilataan käyttäjäkokemusten perusteella. Sovellusta kehitetään senkin jälkeen tarpeen mukaan.

Projekti on mahtava esimerkki siitä mistä me Reasonilla erityisesti nautimme: haasteista, kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta ja ratkaisukeskeisyydestä. Pääsimme projektissa työstämään koko digitaalisen palvelun kehityksen alusta loppuun – tarpeesta konkretiaksi.

Reasonin Jonista mahtavinta projektissa oli juuri sen kokonaisvaltaisuus eli pääsimme hyödyntämään kaikkea talossa olevaa osaamista. Projektia työsti kolmen hengen tehotiimi, joka teki positiivisen vaikutuksen myös asiakkaaseen. Tanhuvaaran Piisilä nostaa erityisen positiiviseksi kokemukseksi kommunikoinnin helppouden. Liikunta- ja ohjelmistoala eivät törmää toisiinsa päivittäin ja ennen projektia Piisilä pohti miten kommunikointi eri aloilla olevien ja eri ammattisanastoa käyttävien ammattilaisten välillä toimii. Reasonin tekijöiden kanssa ei kuitenkaan syntynyt kielimuuria ja yhteistyö sujui hyvin. Projekti toteutui tiukasta aikaikkunasta huolimatta aikataulussa ja asiakas sai enemmän kuin osasi toivoa.

Tanhuvaaran Piisilä innostuu siitä, että heillä on nyt ratkaisu, jonka yritykset ottavat oikeasti käyttöön ja jota voidaan hyödyntää koko urheiluopistokentässä. Sovellusta tullaan käyttämään Tanhuvaaran lisäksi ainakin Vierumäen ja Kisakallion Urheiluopistoilla. Nyt tavoitteena on, että urheiluopistot saavat suomalaisten yritysten lenkkarit liikkumaan.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Reason logo

Tiedot

Tilaaja: Tanhuvaaran urheiluopisto
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Reason kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Koulutusala
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Node.js
React

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Reason kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Reason - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Reason - Muita referenssejä

Reason - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia