Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyvinkään kaupunki kertoo vastuullisuudestaan vaikuttavasti tarinakartalla

ReferenssiHyvinkään kaupungissa on toteutettu erilaisia vastuullisuushankkeita liittyen esimerkiksi vanhojen kasvikantojen säilyttämiseen. Hyvinkää on pyrkinyt säilyttämään yleisillä alueilla kasvavat vanhat omenapuut sekä muita vanhoja kasveja mahdollisimman pitkäikäisiksi, koska niiden sisältämä geeniperimä ylläpitää luonnon monimuotoisuutta. Lähtötilanteessa vanhoihin omenapuihin liittyvästä vastuullisuushankkeesta oli tuotettu erillisiä esittelymateriaaleja, kuten omenapuupyöräilyreitti, mutta projektista ei ollut saatavilla yhtenäistä esityskokonaisuutta.

Esri Finlandin järjestämässä Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää -työpajasarjassa Hyvinkään kaupungin osallistujat tutustuivat Esrin ArcGIS StoryMaps -tarinakarttatyökaluun ja ryhtyivät rakentamaan sen avulla yhtenäistä tarinaa. Työpajasarjan tuloksena syntyi tarinakartta aiheesta Hyvin hyvinkääläiset omenapuut, tai laajemmin hyvin hyvinkääläiset kasvit eli vanhat kasvikannat. Tarinakartan tekemisessä hyödynnettiin vanhojen omenapuiden ympärille aiemmin tehtyä esittelymateriaalia kokoamalla sitä yhteen ja jäsentämällä sitä selkeäksi kokonaisuudeksi. Samalla vastuullisuushanketta saatiin tuotua esille useammalta eri kulmalta. Näin koko projektista muodostui visuaalisesti näyttävä ja selkeä esittelykokonaisuus.

Lue lisää ja tutustu tarinakarttaan

Suosittelija:

Olemme kaivanneet selkeää ja personoitua tapaa asioiden esittämiseen niin kuntalaisille kuin kaupungissamme vieraileville tahoille. Toiveena on ollut löytää visuaalisesti kiinnostava ja karttatekniset ominaisuudet yhdistävä esitystapa. Ennen aineistot ja asiakokonaisuudet olivat hajautettuina useampaan paikkaan, mutta nyt avuksi löytyi Esrin tarinakartta.

Sari Kekki, Hyvinkään kaupunki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Esri Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hyvinkään kaupunki
Ajankohta: 2020

Lisätietoja

Yritysprofiili Esri Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

ArcGIS
ArcGIS StoryMaps
tarinakartta
paikkatieto-ohjelmisto
paikkatietoalusta
kartta
karttaohjelma
vastuullisuus
vastuullisuusviestintä
kaupunki
Hyvinkää

Siirry yrityksen profiiliin Esri Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Esri Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Esri Finland - Muita referenssejä

Esri Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia