Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hyperkonvergointi toi Indutradelle äärimmäistä tallennustehoa ja joustavuutta

Referenssi

Asiakastarina: INDUTRADE

Accountor ICT:n tarjoamalla monitorointipalvelulla voidaan testata Indutraden sovellusten ja digitaalisten palveluiden toimivuutta sekä reagoida mahdollisiin vikatilanteisiin hyvissä ajoin.

”Tarjoamme keskitetyn toiminnanohjauksen ja varastonhallinnan sekä asiakkuudenhallinta-alustan. Meidän on kyettävä tuottamaan liiketoiminnoille uusia palveluita, kuten sovelluksia ja ohjelmistojen kehitysympäristöjä, yhä nopeammin”, korostaa Ruohonen.

”Datamme on aina turvassa Vantaalla sijaitsevissa konesaleissamme, ja tytäryhtiöillemme se on myös myyntivaltti. Liiketoimintamme kannalta kriittiset virtuaalipalvelimet ovat varmistuksen piirissä.”

”Jos en näkisi kuinka tehokkaasti tallennus toimii, niin en uskoisi sitä todeksi. Konesalimme on nyt selkeämpi ja helpommin hallittava.”

Indutraden IT-ammattilaiset hyödyntävät tarvittaessa myös Hewlett Packard Enterprisen (HPE) tukipalveluita. ”HPE vastaa koko ympäristön ylläpidosta ja päivityksistä virtuaalikerrokseen saakka”, kertoo Ruohonen. ”Hallittavuus on helpottunut selvästi, ja muutoksia tarvitaan aiempaa vähemmän.”

”Tallennuksen pakkaustekniikat ovat erinomaisia, ja raakalevyjen käyttö on äärimmäisen tehokasta. Jos en näkisi kuinka tehokkaasti tallennus toimii, niin en uskoisi sitä todeksi”, sanoo Ruohonen. ”Arvostamme joustavuutta, sillä datamäärän kasvua on yllättävän vaikea ennustaa. Käytämme nyt ainoastaan suorituskykyisiä SSD-levyjä, ja saamme tarvittaessa joustavasti lisää kapasiteettia.”

HPE SimpliVityn hallinta hoituu yhdellä käyttöliittymällä, eli VMware vCenterillä. ”Tutulla ja turvallisella ratkaisulla voimme tarjota konesaliresursseja rajatusti liiketoimintojemme ja tytäryhtiöidemme tarpeisiin. Tämä on osaltaan helpottanut IT-yksikkömme työtä.”

”Olemme olleet todella tyytyväisiä uudistettuun ympäristöömme, ja tallennuksen suorituskyky on jopa ylittänyt odotuksemme. Saamme samalla kustannuksella selvästi tehokkaamman ja joustavamman konesaliympäristön kuin aiemmin”, painottaa Ruohonen. ”HPE:n ja Accountor ICT:n ammattilaiset ovat tarjonneet meille korkealuokkaista osaamista.”

Suosittelija:

Olemme olleet todella tyytyväisiä uudistettuun ympäristöömme, ja tallennuksen suorituskyky on jopa ylittänyt odotuksemme. Saamme samalla kustannuksella selvästi tehokkaamman ja joustavamman konesaliympäristön kuin aiemmin. HPE:n ja Accountor ICT:n ammattilaiset ovat tarjonneet meille korkealuokkaista osaamista.

Saku Ruohonen, järjestelmäpäällikkö, Indutrade

Pinterest
Referenssin infoboxi
Advania Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Indutrade Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Meri, myynti- ja markkinointijohtaja, Accountor ICT, jari.meri@accountorict.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Advania Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Hankinta
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Ketterät menetelmät
Konesalipalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

HPE
HPE SimpliVity
Hyperkonvergointi

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Advania Finland - Muita referenssejä

Advania Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia